
Deze maand staat in het teken van comfort. Sluit je ramen, zet je verwarming en duik onder een warm kleedje op de bank. Wat maak je erbij? Precies: de guilty pleasures van foodies friends Inge en Nienke.
Briochebroodjes met vanille-ijs en karamelsaus van Inge van den Hout
Lees verder na de advertentie
Hier had je nog niet eerder aan gedacht toch? Een briochebroodje leent zich perfect voor een toetje van formaat. Maak je eigen karamelsaus en geniet met het hele gezin!
Vegetarische kapsalon van Foxilicious

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Guilty pleasure? Hier is niks om je voor te schamen, want deze kapsalon is hartstikke vega. En met je eigengemaakte big mac saus is het helemaal af.
Onze tips

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Wat eten we met Sinterklaas? 5x recepten voor pakjesavond

Sinterklaas toetje: dit zijn de lekkerste recepten

Sinterklaas snacks: 11x de lekkerste hapjes

Van romig tot pittig: heerlijke recepten voor zoete aardappelsoep

Redactie





