Lees verder onder de advertentie
Deze maand staat in het teken van comfort. Sluit je ramen, zet je verwarming en duik onder een warm kleedje op de bank. Wat maak je erbij? Precies: de guilty pleasures van foodies friends Inge en Nienke.
Briochebroodjes met vanille-ijs en karamelsaus van Inge van den Hout
Lees verder onder de advertentie
Hier had je nog niet eerder aan gedacht toch? Een briochebroodje leent zich perfect voor een toetje van formaat. Maak je eigen karamelsaus en geniet met het hele gezin!
Vegetarische kapsalon van Foxilicious
Guilty pleasure? Hier is niks om je voor te schamen, want deze kapsalon is hartstikke vega. En met je eigengemaakte big mac saus is het helemaal af.
Tip!
Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips
It’s a wrap: 15x recepten met wraps
Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis
12x maaltijdsoep recepten die je vanavond nog wilt maken
Van sushi tot saté: dit zijn de lekkerste Aziatische streetfood recepten
Smoothie maken: 7x de lekkerste recepten
12x risotto recepten om van te genieten
Flammkuchen: 7x heerlijke recepten
Wentelteefjes maken: 7x de lekkerste recepten
Redactie
Lees verder onder de advertentie