Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
centerpieces van planten

5x tafel centerpieces van planten

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We zijn dol op bloemen op tafel. Helaas gaan snijbloemen niet langer mee dan een paar dagen. Heb jij wel eens gedacht aan het gebruiken van planten voor jouw persoonlijke centerpiece? Foodies deelt 7 gave centerpieces van planten. Leuk voor de feestdagen!

Een lange houten plantenhouder

Gevuld met korte vetplanten en mos is dit de perfecte en gemakkelijke eyecatcher op een feestelijke tafel.

Mini terraria

Een paar verschillende mini terraria gevuld met planten geven een vintage designer look aan je tafel. Gebruik verschillende groottes als middelpunt of plaats ze als een loper over de tafel. Onze favoriet!

Waterplanten

Vul een paar glazen vazen en potten met waterplanten. Het voordeel van deze waterplanten is dat ze gemakkelijk te verzorgen zijn en minder rommelig staan dan een traditionele centerpiece.

Cactussen

Moderne romantiek. Plaats een aantal cactussen in vaasjes of onder verschillende stolpen. Makkelijk en mooi!

Tarwegras

Simpel en stijlvol. Een rij met tarwegras staat clean en groen op je tafel. Handig: je kan er wat vanaf snijden wanneer nodig voor een gerecht!

Kruidentuin

Een ander (eetbaar!) middelpunt is een kruidentuin als centerpiece. Maak het leuk door ze in verschillende potten te plaatsen of met gekleurde stoffen of jute te werken.

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!