Zo maak je de ultieme borrelplank voor een filmavond
Advertentie
Een filmavond is hét perfecte moment om lekker te relaxen. Op de bank of lekker knus op een kleedje voor de tv. Spreid het dekentje dus maar alvast uit en steek de kaarsjes maar aan. Wij gaan ons klaarmaken voor de filmavond van je dromen! Maar als echte foodie wil je daar natuurlijk wel iets te snacken bij hebben. Wat denk jij bijvoorbeeld van een borrelplank voor je filmavond? Eerst even de keuken in en dan met al je vrienden of familie genieten van een gezellige middag of avond. De juiste voorbereiding is hierbij het halve werk. Doe dus op tijd de boodschappen en bedenk goed wat je allemaal nodig hebt. Zo mag bij een filmavond een lekker drankje zeker niet ontbreken maar heb je ook al over de juiste film nagedacht? Het is handig om dit van tevoren te bedenken, dat scheelt eindeloos scrollen door Netflix op de avond zelf. Wel zo gezellig!
Wil je iedere week de beste tips en recepten in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Borrelplank voor tijdens een filmavond
Wie een borrel gaat organiseren, doet er goed aan om op tijd de boodschappen in huis te halen. De meeste borrelhapjes kan je de dag van tevoren maken en daarna gewoon in de koelkast of vriezer bewaren. Of nog makkelijker: kies voor wat kant-en-klare hapjes. Zo heb jij meer tijd voor gezelligheid! Een aanrader zijn de borrel- en tapasproducten van Coop. Deze supermarkt verkoopt handige kleine bakjes met onder andere olijven, salamirolletjes met roomkaas en eiersalade. Heb jij wat lekkers kunnen vinden? Dat smaakt zeker naar meer! Scoor er dus gelijk drie voor zes euro met de borrelactie van Coop. Het leukste is het om te kiezen voor een breed scala aan lekkere bites: een beetje vlees, een beetje vis, een beetje vega(n). Er zit voor iedereen wel wat tussen.
Ciabatta met tapasbrie, rode ui en tomatentapenade
Deze ciabatta met tapasbrie, rode ui en tomatentapenade is het ultieme comfortfood. Doordat je het hapje in de oven bakt, is ‘ie nog lekker warm en dat past helemaal bij de knusse sfeer van de avond!
> naar het recept: ciabatta met tapasbrie, rode ui en tomatentapenade uit de oven
Lees ook: De beste tips om thuis een onvergetelijke borrel te organiseren
Onze tips
Pittige blaadjes: 5x recepten met rucola
5x overheerlijke chocolademousse recepten
Vegetarische voorgerechten voor kerst: de lekkerste recepten
Herfstsoep: deze soepen wil je vandaag nog maken
Pompoen uit de oven
Aardappelgratin recept: klassiek en variaties
Gepofte aardappel: 7x heerlijke recepten
Andijvie recepten: 5x anders dan stamppot
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.