
Sanne

Yvonne
Normaal gesproken zat ik nu met mijn familie aan een gedekte tafel vol croissantjes, maar vandaag houd ik het bij m’n zelfgebakken pestobroodjes. Lekker bij het ontbijt, de lunch én de borrel!
Kerst Tip

Geen cadeaustress met onze topcadeaus voor topprijzen
Op tijd besteld = voor kerst geleverd
Roxanne
Ik heb mijn appartement in Nijmegen enkele weken omgeruild voor mijn ouderlijk huis en het voelt als één grote herbeleving van mijn jeugd. Vandaag genoten we met zijn drieën van een lekkere paasbrunch. Het klapstuk? Dat is natuurlijk de konijnentaart van mijn moeder.

Martina
Ik heb spinaziequiche gebakken en we hebben heerlijk gepicknickt!

Wat er bij jou ook op het menu staat, we wensen je een fijne Pasen. Ga je iets maken uit foodies? Laat ons dan meegenieten door @foodiesmagazine te taggen op Facebook en op Instagram #iamfoodies te gebruiken. De lekkerste creaties verzamelen we binnenkort in een blog op onze website, dus tag ons naar hartenlust!
Liefs,
Martina, Roxanne, Sanne, Yvonne & Willem
Onze tips

Deze recepten zorgen voor een onvergetelijke start van je kerstdiner

Dit is hoe jij stressvrij je boodschappen doet tijdens de feestdagen (en budgetproof)

Vergeet de standaard toetjes: deze kerstdesserts maak je met matcha

Deze recepten met pistache zijn perfect voor de feestdagen!

Brood als ontbijt saai? Niet met deze verrassende combinaties

Borrelplank maken van A tot Z: recepten, tips en ideeën

Shared dining op z’n Aziatisch: snel, makkelijk en lekker

Recepten voor tiramisu: 14x de lekkerste variaties

Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.



