Single koken op Valentijnsdag

Ben jij deze Valentijnsdag single en heb je geen date op de planning staan? Maak er zelf een feestje van! Of je nu gaat voor een heerlijk sappige burger of juist een lekker frietje, hang vandaag zelf de slingers op!

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Elvisburger met banaan en bacon

In zo’n sappige burger durf jij je tanden niet te zetten op een date; zie je het vet al langs je wang druipen? Maar in je eentje ben je alle schaamte voorbij en geniet je van iedere hap. Door de pindakaas, de banaan én de bacon is ‘ie extra zondig, maar hé, voor wie doe je aan de lijn?

> naar het recept: Elvisburger met banaan en bacon

elvisburger

Knoflooksoep

Normaal gesproken durf je twee dagen voor je afspraakje al niet meer in een straal van 2 km bij knoflook in de buurt te komen, maar vandaag maakt het allemaal niets uit. Het fijne aan deze soep is dat ‘ie zo klaar is en dus blijft er meer tijd over voor de bank, Netflix en witte wijn.

> naar het recept: knoflooksoep

Knoflooksoep single valentijnsdag

Taco met pittige kipsalade en avocado

Het eten van een taco is als het nuttigen van een tompouce: je doet je best om het netjes te eten, maar er valt altijd wel iets tussenuit. Deze keer hoef je je niet te verontschuldigen als je schoot vol ligt met pittige kipsalade, want het is je tenslotte je joggingpak maar.

> naar het recept: taco met pittige kipsalade en avocado

Taco met pittige kipsalade en avocado

Zelfgemaakte frietjes

Hoewel een potentiële liefde jouw effort voor het maken van zelfgemaakte friet wel zal waarderen, kook je op een date meestal toch een wat chiquere maaltijd. Vandaag is friet je vriend en dat mag ook best een frietje van de snackbar zijn. Wie weet wie je daar tegenkomt!

> naar het recept: zelfgemaakte frietjes

zelfgemaakte friet single valentijnsdag

Lees ook: Zo kun je patat en friet opnieuw opwarmen zonder slap te worden!