
Sanne
Lees verder na de advertentie
Yvonne
Normaal gesproken zat ik nu met mijn familie aan een gedekte tafel vol croissantjes, maar vandaag houd ik het bij m’n zelfgebakken pestobroodjes. Lekker bij het ontbijt, de lunch én de borrel!
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Roxanne
Ik heb mijn appartement in Nijmegen enkele weken omgeruild voor mijn ouderlijk huis en het voelt als één grote herbeleving van mijn jeugd. Vandaag genoten we met zijn drieën van een lekkere paasbrunch. Het klapstuk? Dat is natuurlijk de konijnentaart van mijn moeder.
Martina
Ik heb spinaziequiche gebakken en we hebben heerlijk gepicknickt!
Wat er bij jou ook op het menu staat, we wensen je een fijne Pasen. Ga je iets maken uit foodies? Laat ons dan meegenieten door @foodiesmagazine te taggen op Facebook en op Instagram #iamfoodies te gebruiken. De lekkerste creaties verzamelen we binnenkort in een blog op onze website, dus tag ons naar hartenlust!
Liefs,
Martina, Roxanne, Sanne, Yvonne & Willem
Onze tips

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis

Wat eet je bij soep? 14x lekkere ideeën en recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Gnocchi: 15+ Italiaanse recepten

Borrelplank maken? Zo doe je dat in 3 simpele stappen

Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner

Paaslunch ideeën: zo zet jij de tafel vol lekkers
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.