Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Cover voor Fijne Pasen! Zo viert team foodies het

Fijne Pasen! Zo viert team foodies het

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Bij foodies proberen we van elke dag een culinair feestje te maken, maar met Pasen pakken we extra uit. Hoe dat er bij ons uitzag? We nemen je mee achter de schermen en willen je via deze weg fijne feestdagen wensen!

Sanne

Sanne checkt voor deze Pasen of de rabarber al klaar is voor een vroege oogst. Tijd voor gekarameliseerde rabarber met munt!

Sanne Pasen

Yvonne

Normaal gesproken zat ik nu met mijn familie aan een gedekte tafel vol croissantjes, maar vandaag houd ik het bij m’n zelfgebakken pestobroodjes. Lekker bij het ontbijt, de lunch én de borrel!

Roxanne

Ik heb mijn appartement in Nijmegen enkele weken omgeruild voor mijn ouderlijk huis en het voelt als één grote herbeleving van mijn jeugd. Vandaag genoten we met zijn drieën van een lekkere paasbrunch. Het klapstuk? Dat is natuurlijk de konijnentaart van mijn moeder.

Martina

Ik heb spinaziequiche gebakken en we hebben heerlijk gepicknickt!

Wat er bij jou ook op het menu staat, we wensen je een fijne Pasen. Ga je iets maken uit foodies? Laat ons dan meegenieten door @foodiesmagazine te taggen op Facebook en op Instagram #iamfoodies te gebruiken. De lekkerste creaties verzamelen we binnenkort in een blog op onze website, dus tag ons naar hartenlust!

Liefs,

Martina, Roxanne, Sanne, Yvonne & Willem

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.

Team foodies

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!