Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
sunware food to go boxes

Food to go: we testen de nieuwe Scandinavische producten van Sigma Food To Go!

In samenwerking met Sunware.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Eten on the go en mealpreppen is een belangrijk onderdeel voor veel foodies. Geen kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt, nee die lunch maak je zelf het lekkerste. Een foodie weet precies hoe dat moet! Inmiddels heb je een hele lade vol met plastic bakjes, maar met de Sigma home Food collectie van Sunware kun je alle kanten op.

Food to go

De nieuwe Sigma home Food To Go productlijn speelt goed in op de trend van homemade food, on the go en mealpreppen. Als je vaak onderweg bent, kan gezond eten er weleens bij inschieten. De Food To Go producten zijn ontworpen om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken eten van huis mee te nemen en vers te houden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke salade met pittige gegrilde kip of gegrilde halloumi met een griekse salade.

sigma food to go

Gemak en duurzaamheid

Door de dressing en de koude voorgesneden groenten te kunnen scheiden houdt je een versere maaltijd over, maar het biedt ook gemak met eten. Geen gedoe met het mengen van je maaltijd, verspilling of croutons die zompig zijn geworden. In de lunchbox van de Food To Go lijn vind je ook een ‘bordje’ dat je kunt gebruiken tijdens je lunch onderweg of simpelweg als scheiding gebruikt tussen de rijst en je proteïnen of de sla en de gegrilde groenten. Neem dan ook vooral de leftovers van gisteravond mee, no food waste!

sigma food to go

Lekvrij, compact en multifunctioneel

De Food to go Lunch kit- en beker zijn lekvrij, extra goed afsluitbaar en compact. Of je nu in de trein, in de auto, aan tafel of in het park eet. Met de to go Lunch kit heb je precies bij je wat je nodig hebt!

Het Scandinavische ontwerp in de kleuren groen, oudroze en grijsblauw vragen om een frisse lunch. Een salade gravad lax misschien? Of ga jij voor skyr met een zelfgemaakte granola? Die granola bewaar je dan weer apart in het compartiment onder de yoghurtbeker. Ja, overal is aan gedacht.

food to go

Praktisch

Daarnaast bestaan de producten uit meerdere compartimenten, zodat dressings en toppings apart bewaard kunnen worden.  Hetzelfde geldt voor de Lunch beker, die ook ideaal is voor het meenemen van snacks of yoghurt. Erg fijn vinden we dat je met het kopen van deze Food To Go lijn wel klaar bent. Niet nog meer verschillende bakjes in de kast. Nee, zo heb je voor elke maaltijd iets. Van rijk belegde sandwiches, maaltijdsalades met vers gegrilde groenten tot aan je yoghurt met granola en vers fruit. Je komt niets tekort. En ben jij liever van het snacken tussendoor? Ga dan voor de snackboxes waar je makkelijk een handje noten, radijsjes of ander fruit in meeneemt.

snackboxes van sigma food to go

De Food to go-producten maken deel uit van de Sigma home-collectie van Sunware, een collectie opberg- en huishoudartikelen die functionaliteit en Scandinavisch design samenbrengt. 

sunware food to go

 

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!