Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Foodies wenst je een gelukkig 2021

Foodies wenst je een gelukkig 2021

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De oliebollen en appelflappen zijn op, de champagne ontpopt en alle nummers uit de Top2000 zijn gedraaid. Dat kan maar één ding betekenen: een nieuw jaar is aangebroken! De redactie van Foodies wenst je een mooi en gezond 2021 toe met heel veel liefde, geluk en natuurlijk lekker eten.

We willen dit moment even aangrijpen om jou als lezer te bedanken voor je betrokkenheid bij Foodies in 2020. Wij hebben ontzettend genoten van het maken van het magazine en het zien van jullie creaties op social media.

Ook in 2021 komen er weer prachtige uitgaves aan. Ons januarinummer ligt al in de winkel, dus als je het jaar écht goed wil beginnen raden we je aan om hem tijdens het doen van je boodschappen mee te pakken bij de supermarkt. Liever niet meer het huis uit en altijd als eerste de nieuwe Foodies in huis? Profiteer dan van onze unieke najaarsactie. Je hebt al 12x Foodies voor maar 35 euro! Zo lekker begon het nieuwe jaar nog nooit…

Liefs,

Martina, Roxanne, Sanne, Yvonne & Willem

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!