Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2023
Graag willen we jou als lezer bedanken voor je betrokkenheid bij Foodies in 2022. Wij hebben ontzettend genoten van het maken van het magazine, en doen het dan ook met veel passie. Daarnaast is het erg tof om al jullie creaties op social media te zien. Blijf hier vooral mee doorgaan en tag ons op alle socials! En natuurlijk; Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2023!
Het nieuwe jaar
Ook in 2023 komen er weer prachtige uitgaves aan. Ons januarinummer staat vol met warme winterkost en ligt al in de winkel, dus als je het jaar écht goed wilt beginnen raden we je aan om hem tijdens het doen van je boodschappen mee te pakken bij de supermarkt. Ook dit jaar gaan we weer op pad om de mooiste reportages te maken, duiken we dagelijks de keuken in om de lekkerste recepten te ontwikkelen en doen we ons best om het allermooiste (én lekkerste) magazine van Nederland te maken.
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Liever niet meer het huis uit en altijd als eerste de nieuwe Foodies in huis? Profiteer dan van onze unieke najaarsactie. Je hebt al 12x Foodies voor maar 45 euro! Wees er op tijd bij, de najaarsactie loopt nog tot en met 2 januari 2023. Zo lekker begon het nieuwe jaar nog nooit…
Veel liefs (en eet smakelijk),
Martina, Marieke, Yvonne, Willem & Bas
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Deze curry recepten wil je vanavond nog maken
6x romantische gerechten voor twee personen
Must-haves: deze producten uit de toko wil je halen
Last-minute valentijnsdiner: makkelijke recepten
Dit zijn de allerlekkerste Vietnamese gerechten
Meer dan kimchi: 12x Koreaanse gerechten
Zo overleef je de winterdip: heerlijke recepten en energieboosters
Wintersport in huis: 7x Oostenrijkse gerechten
Redactie