Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2022

Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2023

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De oliebollen en appelflappen zijn bijna op, iedereen zit nog vol van het kerstdiner en de gang naar de glasbak kan gemaakt worden met de lege flessen champagne. Dit betekent maar één ding, het nieuwe jaar is aangebroken. Welkom in 2023! De redactie van Foodies wenst je een gelukkig en smaakvol 2023, gevuld met liefdevolle momenten in de keuken én natuurlijk het allerlekkerste eten!

Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2023

Graag willen we jou als lezer bedanken voor je betrokkenheid bij Foodies in 2022. Wij hebben ontzettend genoten van het maken van het magazine, en doen het dan ook met veel passie. Daarnaast is het erg tof om al jullie creaties op social media te zien. Blijf hier vooral mee doorgaan en tag ons op alle socials! En natuurlijk; Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2023!

Het nieuwe jaar

Ook in 2023 komen er weer prachtige uitgaves aan. Ons januarinummer staat vol met warme winterkost en ligt al in de winkel, dus als je het jaar écht goed wilt beginnen raden we je aan om hem tijdens het doen van je boodschappen mee te pakken bij de supermarkt. Ook dit jaar gaan we weer op pad om de mooiste reportages te maken, duiken we dagelijks de keuken in om de lekkerste recepten te ontwikkelen en doen we ons best om het allermooiste (én lekkerste) magazine van Nederland te maken.

Liever niet meer het huis uit en altijd als eerste de nieuwe Foodies in huis? Profiteer dan van onze unieke najaarsactie. Je hebt al 12x Foodies voor maar 45 euro! Wees er op tijd bij, de najaarsactie loopt nog tot en met 2 januari 2023. Zo lekker begon het nieuwe jaar nog nooit…

Veel liefs (en eet smakelijk),

Martina, Marieke, Yvonne, Willem & Bas

Foodies wenst je een gelukkig én smaakvol 2023

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!