Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Go Organic: 2 verrassende nieuwe smaken van GoPure

Go Organic: 2 verrassende nieuwe smaken van GoPure

In samenwerking met Lifestyle Media Group.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Chips is voor iedereen, en dat laat GoPure ons zien met de nieuwe organic smaken. Vegan, allergeenvrij, zonder toegevoegde suikers en gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

GoPure organic Fruits & Veggies orange, carrot, beetroot with tarragon

Het verhaal van deze superlekkere Fruits & Veggies begint met dragonkruid. Zachtfris van smaak: je proeft tonen van anijs en vanille en een heel klein beetje peper. Een beetje zoet, een beetje zuur, een beetje anders. Pas toen onze chipsmakers er de rijke smaak van echte stukjes gedroogde sinaasappel aan toevoegden, gingen de duimen hier omhoog. En de rest van dit verhaal? Dat moet je gewoon zelf proeven!

“Straight from the land”

GoPure organic classic chips hibiscus & sea salt

Fijnproevers als jij weten natuurlijk al lang dat veel bloemen niet alleen een lust zijn om te zien, maar ook om af en toe in je mond te laten smelten. Neem de bloemblaadjes van de Hibiscus: zachtzuur en zoetfris tegelijk. Probeer onze nieuwe GoPure Classis Hibiscus maar eens: dunne, krakend verse aardappelchips zoals je ze gewend bent, maar nu met de zomerse zoetzure smaak van Hibiscus.

Binnenkort verkrijgbaar bij biologische speciaalzaken. 

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!