Kleurrijke schalen

Lotus: “Van mooie serveerschalen heb ik er echt nooit genoeg. Ik probeer meestal kleurrijke schalen te vinden, om mijn gerechten wat extra levendigheid te geven. Deze mooie van Bowls and Dishes staat uiteraard op mijn verlanglijstje, maar kiezen uit de vele kleuren wordt nog moeilijk!”

Serveerschaal

Bestel hier:

Serveerschaal
€24,95

Vliegennet

Bas: “Niets zo vervelend als allemaal insecten op je eten tijdens een gezellige picknick in het park, op het strand of tijdens het koken op vakantie. Wat mij betreft mag een vliegennet dan ook niet ontbreken. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag in je picknickmand en je zet ze gemakkelijk over een bordje of bakje met eten heen. Meer tips tegen insecten? Lees onze tips tegen fruitvliegjes of alles over wespen verjagen.”

Vliegenkap

Bestel hier:

Vliegenkap
€6,49

Keep it cool

Marieke: “Als ik op vakantie ga zijn er drie dingen die ik nooit vergeet mee te nemen: mijn paspoort, portemonnee en een RVS-fles. De laatste verbaast je misschien, maar er zit er standaard eentje in mijn tas. Om koude drankjes lekker koel te houden of juist de hele dag te kunnen genieten van een warme drank als koffie en thee.”

Thermosfles

Bestel hier:

Thermosfles
€30,00

Aeropress Go

Anne: “Mijn dag begint niet goed zonder koffie. Ook op vakantie zorg ik daarom altijd dat ik op wat voor manier dan ook een lekker bakkie kan zetten. Deze Aeropress Go is ideaal om mee op reis te nemen. Handzaam en van plastic, kan dus niet kapot!”

Aeropress Go

Bestel hier:

Aeropress Go
€39,50

Blikken en blozen

Lotus: “Heb je net je tent opgezet en je kookstelletje tevoorschijn getoverd, blijkt dat er in het buitenland geen lipjes aan de blikken zitten… Deze blikopener met retrolook van KitchenAid mag dus zeker niet aan je campinguitrusting ontbreken wanneer je wilt koken op vakantie!”

Blikopener

Bestel hier:

Blikopener
€26,50

Glazen en kannen

Yvonne: “Borden, check! Nu de wijnglazen nog. Ik vond deze plastic set bij Xenos en was op slag verliefd. De kleuren combineren supermooi bij elkaar. Mooi met andere natuurlijke tinten en helemaal handig voor het koken op vakantie.”

Glazen en kannen

Bestel hier:

Glazen en kannen
€1,49 per glas

Op een kleedje

Marieke: “Heb jij je mandje volgestopt met heerlijke hapjes om op te eten aan het strand of in het park? Vergeet dan vooral ook niet een kleedje mee te nemen. Dit handige picknickkleed heeft een waterafstotende onderkant waardoor je altijd droog zit. Pluspunten voor het hengsel waardoor ‘ie makkelijk mee te nemen is.”

Picknickkleed

Bestel hier:

Picknickkleed
€30,00

Opinel zakmes

Anne: “Uit ervaring weet ik dat menig vakantiehuisje of airbnb geen fatsoenlijk mes in de keukenla heeft liggen. En niets is zo vervelend als koken met botte messen. Ik neem dan ook steevast mijn Opinel zakmes mee als ik op pad ga. Pas wel goed op je vingers, want Opinel messen zijn vlijmscherp!”

Zakmes

Bestel hier:

Zakmes
€14,99

Skottelbraai

Bas: “De skottelbraai is terug van weggeweest. Loop maar eens een rondje over de gemiddelde camping: bij haast elke tent of caravan zie je er wel eentje staan. Niet zonder reden, je maakt er heerlijke camping recepten mee.”

Skottelbraai

Bestel hier:

Skottelbraai
€99,00

Lees ook: