Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
thee infusie met frambozen, honing en gedroogde kamille

Hot or cold? Deze detox drankjes zijn gezond én lekker

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Water drinken is gezond, zo’n 1,5 à 2 liter als het kan. Om te voorkomen dat dat gaat vervelen, kun je er allerlei lekkers aan toevoegen. Angèle Ferreux-Maeght ging dan ook op onderzoek uit en bundelde haar allerbeste smaakcombinaties in het boek Detox water. foodies deelt alvast een lekker koud én een warm drankje om je water net dat beetje extra te geven.

Koud: detox water met meloen, tijm en piment

Om detox water te maken, trek je planten, kruiden en fruit in koud water. Deze versie met meloen, tijm en piment stilt honger en is vochtafdrijvend. Ideaal om ’s middags te drinken en zo de lekkere trek te voorkomen!

> Naar het recept voor detox water met meloen, tijm en piment

Warm: thee infusie met frambozen, honing en gedroogde kamille

Is het buiten koud en detox jij je lichaam liever met een warme drank? Dan is deze thee infusie met frambozen, honing en gedroogde kamille echt iets voor jou. Dit drankje kun je de hele dag door drinken en heeft een mineraliserende en rustgevende werking. Stiekem vinden wij hem het lekkerst om na het avondeten te drinken en zo optimaal mee te ontspannen na een lange dag.

> Naar het recept voor thee infusie met frambozen, honing en gedroogde kamille

Detox water

€ 17,95
Detox water_omslag

thee infusie

 

 

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!