Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Let it slow met de Crock-Pot slowcooker

Let it slow met de Crock-Pot slowcooker

Partnerbijdrage door Crock-Pot slowcooker van IT&M

Advertentie

Je gasten zullen denken dat je uren in de keuken hebt gestaan als je deze kerstkip op tafel zet. Niets is minder waar. Jouw geheim? De Crock-Pot slowcooker.

Natuurlijk wil je iets lekkers op tafel zetten met kerst, maar dit zijn ook jóuw vrije dagen. Maak het jezelf niet te moeilijk en zet de Crock-Pot slowcooker van IT&M aan het werk. Naast een lekkere stoofpot, leent de slowcooker zich voor veel meer gerechten en bereidingen. Een hele kip? Geen probleem voor de slowcooker.

Lekker je handen vrij

De langdurige verhitting op een langzaam opbouwende temperatuur zorgt ervoor dat het bindweefsel van je vlees een geleiachtige samenstelling krijgt en het malser wordt. Maak je dus niet druk om droge kip! Terwijl de kip vier uur langzaam gaart, heb jij je handen vrij voor andere dingen. Bereid bijvoorbeeld alvast de vega stroganoff voor bij de kip, dek alvast de kersttafel of ga de deur uit voor wat laatste boodschapjes.

Om je slowcooker hoef je je niet druk te maken, deze kookt lekker door zonder daarbij veel energie te verbruiken. Let it slow deze kerst en sluit het jaar op een ontspannen en bovendien duurzame manier af met deze kerstkip. Kijk op itmonline.nl voor meer informatie en de verschillende Crock-Pot modellen.

Aan de slag!

Met de kerstkip met look

Een aardappelgratin met olijven voor erbij

aardappelgratin met zwarte olijven

En maak het af met de vega stroganoff

stroganoff met vegetarische spekjes

Onze tips

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!