Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
iittalla

Scandinavisch servies met Aziatisch tintje

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Echte foodies houden van goodies! Zodra we iets gespot hebben wat we handig, mooi of gewoonweg leuk vinden voor in de keuken delen we dat hier. Deze keer dit prachtige minimalistische servies Teema Tiimi.
Het Finse serviesmerk Iittala is al decennia een begrip op tafel. Nu wordt de door Kaj Franck in 1952 ontworpen servieslijn Teema nog een stukje spannender. Teema Tiimi is ontworpen voor de nieuwe wereldkeuken door Scandinavische ontwerpers met Aziatische roots. De vier nieuwe schalen en borden zijn geschikt voor de Oosterse en de Westerse keuken. Soep, rijst, ijs of een bijgerecht, het kan allemaal in dezelfde schaal.
iittalla

Eenvoud en functionaliteit

De nieuwe Teema Tiimi is verkrijgbaar in de klassieke Teema kleur wit. De items van Teema en van Teema Tiimi zijn perfect met elkaar te combineren omdat ze op dezelfde manier eenvoud en functionaliteit uitstralen. Het servies is niet alleen mooi op tafel, je kunt er ook eten in bereiden in de oven of het in de vriezer zetten. Super handig!
Kijk voor de verkoopinformatie op iittala.com.
 

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!