Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Tijd voor thee: twee nieuwe favorieten!

Tijd voor thee: twee nieuwe favorieten!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We houden wel van een kopje thee, of twee. We hebben daarom twee fijne theemerken om kennis mee te maken!

Thee voor dromers

Betjeman & Barton, een theemerk uit Parijs, heeft een nieuwe kruidenthee. De Tisane des Reveuses, letterlijk kruidenthee voor dromers, is een frisse combinatie van venkel, anijs, citroengras, lavendel en hibiscus. Heerlijk rustgevend ‘s avonds, maar overdag is het ook lekker wegdromen.. Voor de thee van Betjeman & Barton hoef je niet af te reizen naar Parijs, hoewel we daar natuurlijk geen enkel bezwaar tegen zouden hebben. Je kunt gewoon terecht in de winkel in Den Haag of online.

Thee zonder fratsen

Achterhoekse klompenthee of Woeste Bende thee, het is tijd voor een kopje thee uit het oosten van ons land van Bruur & Driksken. Het nieuwe theemerk is gebaseerd op de broer en zus – Bruur en Driksken Beernink – die jaren een kruidenierswinkel in het Achterhoekse De Heurne hadden. Tot de winkel in 1981 na meer dan een halve eeuw de deuren sloot. Nog altijd leeft de geschiedenis van het illustere winkelierspaar voort in de door achterneef Maarten Boland ontwikkelde thee. De thee is online verkrijgbaar bij het Kruidenmagazijn.

 

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!