Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Tip: Paasselectie van Lindenhoff

Tip: Paasselectie van Lindenhoff

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Maak van Pasen een feestje met de Boerderij Lindenhoff boerenproducten. Ze hebben een selectie gemaakt van boerenproducten die je kunt gebruiken voor het Paasontbijt of brunch; dagverse eieren, knapperig brood, heerlijke vleeswaren, vers fruit, boerenroomboter, ambachtelijke kazen, heerlijke sappen & limonades, een mousserende wijn en nog veel meer! Ook voor het Paasdiner hebben ze o.a. prachtige stukken van het lam en mooie groente uit de volle grond geselecteerd.
We komen het steeds vaker tegen, vlees van boerderij Lindenhoff. Worstmakers zoals Brandt en Levie werken met deze boerderij en ook restaurants als Bolenius, Restaurant As of de Librije zetten met trots Lindenhoff-vlees op hun menukaart. Lindenhoff is een familiebedrijf (1989) dat de mooiste producten levert aan restaurants en consumenten. Daarbij blijven ze constant innoveren, maar altijd in dienst van hetzelfde doel: mensen laten genieten van goed geproduceerde voeding met authentieke smaak. Lindenhoff is uitgegroeid tot een professioneel boerenbedrijf met producten van hoge kwaliteit met authentieke smaak.
Bestel hier de Paasbundel: Maak van uw Paasbrunch een feestje met de Lindenhoff Paasbrunch bundel – inclusief een mooie mousserende witte wijn!
Bekijk hier het complete Paasaanbod in de webshop.
Recept Paasdiner: ravioli met gestoofde lamsnek
gegrilde artisjok
kwarteleitjes met kruidenzout
lamszadel met asperges
Pasen-994
Pasen-1013

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!