In landen dichtbij huis zoals Frankrijk en Italië kun je als vegetariër nog moeilijk uit de voeten, maar in India is dat een heel ander verhaal. Daar is maar liefst 30 procent van de bevolking vegetariër en dus vind je er goed vegetarisch eten op iedere straathoek. Curry’s zijn er populair.
Niet voor niets brengt Dan Toombs na The curry guy en The curry guy easy nu zijn derde curryboek uit: The curry guy veggie. Benieuwd geworden naar de gerechten? Probeer vast een van deze twee heerlijke recepten.
Romige korma met groenten
Dit authentieke gerecht is speciaal voor de liefhebbers van spicy goodness. Toch liever iets milder? Je kunt de pittigheid aanpassen.
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
> Naar het recept voor romige korma met groenten
Broccolicurry
Simpel, smaakvol en oh zo lekker. De broccoliroosjes smaken niet alleen lekker, maar maken dit gerecht ook geweldig om te zien.
> Naar het recept voor broccolicurry
Onze tips
6x romantische gerechten voor twee personen
Must-haves: deze producten uit de toko wil je halen
Last-minute valentijnsdiner: makkelijke recepten
Dit zijn de allerlekkerste Vietnamese gerechten
Meer dan kimchi: 12x Koreaanse gerechten
Zo overleef je de winterdip: heerlijke recepten en energieboosters
Wintersport in huis: 7x Oostenrijkse gerechten
It’s a wrap: 15x recepten met wraps
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.