Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Vegetable_Korma

Vega inspiratie: heerlijke curry’s uit The Curry Guy Veggie

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees voorziet foodies je maar al te graag van de allerlekkerste vega-inspiratie. Met een beetje hulp van The Curry Guy dan, want zijn smaakvolle gerechten maak je ook na deze week maar al te graag.

In landen dichtbij huis zoals Frankrijk en Italië kun je als vegetariër nog moeilijk uit de voeten, maar in India is dat een heel ander verhaal. Daar is maar liefst 30 procent van de bevolking vegetariër en dus vind je er goed vegetarisch eten op iedere straathoek. Curry’s zijn er populair.

Niet voor niets brengt Dan Toombs na The curry guy en The curry guy easy nu zijn derde curryboek uit: The curry guy veggie. Benieuwd geworden naar de gerechten? Probeer vast een van deze twee heerlijke recepten.

Romige korma met groenten

Dit authentieke gerecht is speciaal voor de liefhebbers van spicy goodness. Toch liever iets milder? Je kunt de pittigheid aanpassen.

> Naar het recept voor romige korma met groenten

Vegetable_Korma

Broccolicurry

Simpel, smaakvol en oh zo lekker. De broccoliroosjes smaken niet alleen lekker, maar maken dit gerecht ook geweldig om te zien.

> Naar het recept voor broccolicurry

Broccoli_Curry

Uit het boek

The Curry Guy Veggie

€ 22,50
Cover voor The Curry Guy Veggie

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!