
In landen dichtbij huis zoals Frankrijk en Italië kun je als vegetariër nog moeilijk uit de voeten, maar in India is dat een heel ander verhaal. Daar is maar liefst 30 procent van de bevolking vegetariër en dus vind je er goed vegetarisch eten op iedere straathoek. Curry’s zijn er populair.
Lees verder na de advertentie
Niet voor niets brengt Dan Toombs na The curry guy en The curry guy easy nu zijn derde curryboek uit: The curry guy veggie. Benieuwd geworden naar de gerechten? Probeer vast een van deze twee heerlijke recepten.
Romige korma met groenten
Dit authentieke gerecht is speciaal voor de liefhebbers van spicy goodness. Toch liever iets milder? Je kunt de pittigheid aanpassen.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
> Naar het recept voor romige korma met groenten
Broccolicurry
Simpel, smaakvol en oh zo lekker. De broccoliroosjes smaken niet alleen lekker, maar maken dit gerecht ook geweldig om te zien.
> Naar het recept voor broccolicurry

Onze tips

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis

Wat eet je bij soep? 14x lekkere ideeën en recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Gnocchi: 15+ Italiaanse recepten

Borrelplank maken? Zo doe je dat in 3 simpele stappen

Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner

Paaslunch ideeën: zo zet jij de tafel vol lekkers
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.