Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
kerstpakketten

Verras je personeel met de mooiste kerstpakketten

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

De koude maanden staan voor de deur en ook kerst komt steeds dichterbij. De kerstdagen staan in het teken van gezelligheid, lekker eten, samen genieten en waardering tonen voor de mensen om je heen, zoals personeel en relaties. Een kerstpakket staat al jarenlang symbool als blijk van waardering. Wij gaan daarom op zoek naar hét kerstpakket van 2021!  

Kerstpakketten

Het geven van een kerstpakket is de perfecte kans om je medewerkers en relaties gewaardeerd te laten voelen, met name een cadeau waar je écht wat aan hebt valt goed in de smaak! Door het geven van een kerstpakket zijn jouw medewerkers niet alleen blij verrast, maar voelen ze zich ook meer verbonden met het bedrijf. Een hoop redenen om op zoek te gaan naar een mooi kerstpakket voor je personeel.

Uitdaging

Met het oneindige assortiment dat tegenwoordig te vinden is, kan het een uitdaging zijn om de juiste keuze te maken. Ook de diversiteit binnen bedrijven kan het lastig maken om iets te geven waar iedereen plezier uit haalt. Vaak wordt dan gekozen voor een standaard, neutraal kerstpakket. Lees: een groot kerstpakket, vol met producten die nooit gebruikt worden. Leuk van de buitenkant, maar teleurstellend van de binnenkant.

kerstpakketten

Genieten van elk product

Werknemers kijken er vaak al weken van tevoren naar uit en speculeren wat ze dit jaar in het pakket zullen gaan vinden. Met de mooie kerstpakketten van Charles.nl belandt niet langer een groot deel ongebruikt achter in de kast, maar wordt er echt genoten van elk product. Charles.nl is gespecialiseerd in cadeau- en kerstpakketten die zijn gevuld met lekkere hapjes en kwalitatieve producten, zoals luxe dranken, accessoires, glazen en borrelplanken. Ze kijken jaarlijks naar huidige trends en producten die momenteel razend populair zijn om zo handmatig een actueel pakket samen te stellen. En natuurlijk hebben ze stuk voor stuk een feestelijke uitstraling, waardoor iedereen direct in de kerststemming komt!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!