Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
bananenboek

Let's go bananas: hét Bananenboek is uit!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We kennen natuurlijk al Havermoutje en het boek Pindakaas, en dan zijn er nog boeken over avocado’s, appels, noem maar op.. Maar een kookboek over bananen, dat was er nog niet. En dat terwijl de banaan één van de meest gegeten vruchten ter wereld is. Tijd voor een bananenboek, zo dacht Kim Waninge. 
bananenboek

Bananenboek

Dat bananen de perfecte basis vormen voor een smoothie weten we inmiddels wel. En ja, bananenbrood is een fantastische manier om ietwat overrijpe bananen om te toveren tot een voedzaam tussendoortje. Maar er kan zo ontzettend veel meer met de banaan!
bananenboek

Monkey Tails

Voor het bananenboek bedacht Kim Waninge recepten voor elk moment van de dag. Van ontbijt en tussendoortjes tot lunch, diner en zelfs cocktails! Van hartig tot zoet, alles komt aan bod. Kortom: vanaf nu kunnen bananen de hele dag door en kun je eindeloos blijven combineren zoals met deze Monkey Tails.
monkey tails

WIN

Bij foodies hebben we al even in het boek mogen bladeren, en vooral voor de bananenfan is dit boek fantastisch. We mogen er 4 weggeven en jij kunt één van de gelukkige zijn. Vul het formulier hieronder in en wie weet maak jij binnenkort de briochewentelteefjes met bacon en banaan, een banoffee pie of pisang goreng banaan.
[mailplusform formid=3154 /]
De winnaars krijgen persoonlijk bericht op 30 april 2018.
Auteur & fotograaf: Kim Waninge, aantal pagina’s: 152, uitvoering: hardcover, ISBN: 978-94-92890-0-23

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!