Het verlangen om in een jurkje met slippers op een bloedheet terras een plekje in de schaduw te zoeken en een glas ijskoude Chardonnay te bestellen, wordt met dit kookboek alleen maar groter. Bladerend door de zonnige gerechten zoals bruschetta met worst en burrata, gevulde kippenborst met tomatensalsa en de smeuïgste risotto die je ooit hebt gegeten waant iedereen zich in Italië, Frankrijk, Spanje of Portugal.

Het is de klassieke stijl wat het boek zo verrukkelijk maakt: iedereen kan zich tenslotte wel een voorstelling maken bij perfecte patatas bravas, knapperig gefrituurde calamares met aioli en pimientos de padron met zeezout. Het zijn gerechten die je terugvoeren naar die ene vakantie, op dat gezellige terras, met dat heerlijke gezelschap: die onvergetelijke zomer.

Haal de zon in huis

In Mediterraneo ga je aan de slag met tachtig toegankelijke en kwalitatieve feelgoodgerechten met een minimale bereidingstijd, die je zo lijken mee te nemen naar een dinner party in het zonnige zuiden. Je vindt er een bonte verzameling aan hapjes, salades en bereidingen die je je gezin of vrienden zonder stress en met een minimum aan werk kunt voorschotelen.

Krijg je al trek?

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie haal je voor het hele jaar de allerbeste kookinspiratie in huis. Maar let op: op = op, dus profiteer snel van deze unieke deal voor je te laat bent.

Ja, ik wil 12x Foodies én krijg Mediterraneo cadeau