
Ben jij een enorme pasta-fan en pak jij het liefst elke dag uit met weer een andere variant? Dan is het nieuwe pastakookboek Padella hét perfecte boek voor jou. Van klassieke recepten tot vernieuwende creaties, je vindt ze hier allemaal (en meer!).
Lees verder na de advertentie
Soms gaat er niets boven een goed bord pasta. Of je nu een simpele spaghetti bolognese maakt of juist uitpakt met een zelfgemaakte ravioli, pasta valt bijna altijd wel in de smaak. De meeste pasta recepten zijn vaak met gemak te bereiden; je kunt het zo uitdagend voor jezelf maken als je wilt. Wil je graag je pastakennis verbreden? Dan is Padella het nieuwe kookboek dat je in je kast wilt hebben staan! Auteur Tim Siadatan leert je alles over verschillende soorten pasta, de bereiding en technieken, en deelt natuurlijk de lekkerste recepten. En goed nieuws: wij geven je alvast een kleine sneak preview in zijn boek met drie heerlijke recepten.
Snel door naar de recepten? Deze vind je onderaan de pagina!

Padella
Dit prachtige pastaboek – waar wij enorme fan van zijn – bevat alles wat je nodig hebt om zelf de meeste lekkere pasta’s te maken. Met een ruime keuze aan meer dan 100 pastarecepten, van klassiek tot nieuwe creaties, én een duidelijke uitleg over ingrediënten en technieken, word jij binnen no time een echte pastachef. Tim deelt niet alleen recepten, maar leert je hoe je een pastamaaltijd écht goed gemaakt. Van snelle pastagerechten voor elke dag tot de meest feestelijke recepten, met Padella zet je voor elke gelegenheid een overheerlijke pasta op tafel.
Padella is de naam van de pastabar in Londen van Tim. Het is een onwijs populair restaurant en dagelijks staan er mensen in de rij om de befaamde pasta’s te proeven. Dus ga je binnenkort naar Londen? Vergeet dan zeker geen bezoek te brengen aan deze hotspot!
Lees verder na de advertentie
Tim Siadatan
Tim is een van de leerlingen van Jamie Oliver, nadat hij meedeed aan het leerwerktraject voor jonge koks in het programma Jamie Oliver’s Fifteen. Na deze opleiding werkte hij in verschillende grote keukens, waaronder St JOHN en Moro. In 2010 opende hij samen met zijn zakenpartner Jordan Frieda het restaurant Trollo in Islington in Londen. In 2016 was het tijd voor de volgende stap en opende hij de deuren van Padella, zijn pastabar. Hier voegde hij in 2020 een tweede vestiging aan toe.
Na deze succesjaren was het voor Tim tijd om zijn kennis en kunst vast te leggen in een kookboek en bracht hij dit prachtige kookboek uit. Met succes! Ben jij net zo’n grote fan van pasta als wij op de redactie zijn? Dan wil je onderstaande recepten zeker proberen!
Kerst Tip

Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.
Lees verder na de advertentie
Recepten Padella

Spaghetti met pesto alla genovese
Pesto is super makkelijk om zelf te maken en geloof ons: hierna wil je nooit meer uit een potje! Een écht goede pesto heeft zoveel smaak dat je eigenlijk niets meer nodig hebt dan spaghetti en pesto om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Fettuccine met kip en morieljes
Zin in een andere pasta dan de standaard bolognese of pesto? Deze fettuccine combineert kip met morieljes, een bijzondere paddenstoel met een kruidige smaak. Een tikkeltje luxe, maar vooral ontzettend lekker.

Gnocchi met ragù van gehakt en radicchio
Ragù wordt vaak gegeten met tagliatelle, maar is minstens zo lekker met gnocchi! Door de toevoeging van radicchio, ook wel roodlof, krijgt de ragù een licht bittere touch. Perfect voor wie eens een verrassend pastagerecht wilt!
Onze tips

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



