Het Italiënummer: De Italiaanse nazomer

We reizen weer af naar het land van pizza en pasta, want eenmaal per jaar een Foodies Italië is voor ons niet genoeg. Ook in het najaar bakken we zelf pizza, gaan we tomaten oogsten om zelf passata te maken, leren we de Italiaanse worst ‘nduja beter kennen en veel meer in het Italiënummer.

Bestel hier Het Italiënummer

De Italiaanse nazomer

Deze Italiaanse nazomer krijg je van ons de lekkerste pastagerechten, combineren we onze Italiaanse favorieten met de lekkerste wijnen, bakken we een slag in de rondte in de Italiaanse taartenhemel en veel meer. Zo reist Marieke samen met Joël Broekaert af naar Toscane om met varkensvlees aan de slag te gaan. Van een slager leert ze alles over dit stukje dier en hoe je het zo lekker mogelijk kunt bereiden, van kop tot staart. Ook bakken we de pizza net even anders. Want ook al is iedereen gek op pizza, soms wil je iets anders dan de standaard margherita. Daarom maken wij pizza’s met nieuwe smaakcombinaties, zoals cajun en garnalen en met BBQ-kip.

grote italiënummer

Bestel nu

Het grote Italiënummer wordt een fantastisch feest van smaken waardoor je jezelf even helemaal in Italië waant… Wil jij dit nummer niet missen? Bestel hier Het Italiënummer vóór 31 juli 2023 voor maar 7,50 mét gratis verzending! Het magazine wordt dan rond 11 augustus bij jou thuisbezorgd.

Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op je deurmat.

grote italiënummer bestellen

Lees ook: