Bestel Foodies Italië

Foodies Italië

We verheugen ons er ieder jaar weer op: Foodies Italië. Denkbeeldig reizen we op de redactie af naar het land van pizza, pasta en ander heerlijk eten en bedenken we met de zon op onze bol de lekkerste gerechten voor jullie. Als liefhebber van eten mag je dit nummer absoluut niet missen. En wanneer je dit nummer nu bestelt, ontvang je ‘m als eerste én hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen!

De geheimen ontrafeld: pasta, pizza en cannoli

In Foodies Italië delen we de geheimen van een goede pasta met tips van de Pasta Grannies, maken we typisch Siciliaanse gerechten zoals cannoli, arancini en pasta alla norma én gaan we ook nog eens op reis naar Italië om alles te leren over de pittige kaas Gorgonzola. Ook leren we je hoe je de perfecte panna cotta maakt. Om het nummer spectaculair af te sluiten gaan we aan de slag met de vrijmibo in Italiaanse sferen: met een borrelplank gevuld met kleine pizza’s. Kortom; een heuse pizza party! Deze maand wordt een fantastisch feest van smaken waardoor je jezelf even helemaal in Italië waant…

Bas Erkens Gorgonzola

En verder in Foodies Italië…

Verder gaan we aan de slag met de beste Italiaanse tomaten en wordt er uiteraard gekookt met heel veel pasta. We luiden het weekend in met dé Italiaanse trend van dit moment: maritozzo én trakteren je op de lekkerste toetjes. En natuurlijk nog veel, veel meer!

We delen ook nog eens de beste hotspots en goodies met je. Stiekem is dit misschien wel ons favoriete nummer om te maken, er staat namelijk zoveel lekkers in…

Foodies Italië

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan Bestel Foodies Italië!

Wil je iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.