Bestel hier Foodies Italië

Foodies Italië

Het is weer tijd voor een van onze favoriete keukens, namelijk die van Italië! Foodies Italië staat in het teken van het ontrafelen van bijvoorbeeld de beste keukengeheimen. Hoe maak je eigenlijk de perfecte gnocchi en met welke tips mislukt je risotto nooit meer? Leer ook koken als een echte Italiaan met Foodies Italië in huis!

De perfecte gnocchi

Bas ging op bezoek bij de van oorsprong Italiaanse Sarah Puozzo en werd op slag verliefd op haar Italiaanse charme, maar vooral op haar gnocchi. Stap voor stap maken ze het samen: van het mengen van het deeg tot het rollen van de deegkussentjes over een houten plankje. Zó moet het!

Foodies Italië: gnocchi met Sarah Puozzo en Bas Erkens

Recepten uit Sicilië

Wij bieden je een enkeltje naar dit zonnige eiland! Geniet van de frisse smaken van Sicilië en maak tonijntartaar, aardappelpizza of bijvoorbeeld citrusmarmelade. Allemaal volgens recept van The Lemon Kitchen. We ontrafelen ook nog eens de lekkerste traditionele familierecepten, want daar draait het om in Italië.

En verder in Foodies Italië…

Verder speelt tomaat een grote hoofdrol en wordt er uiteraard gekookt met balsamico. We luiden het weekend in met dé Italiaanse borrelhap bruschetta en trakteren je op de lekkerste tiramisu en cannoli. En natuurlijk nog veel, veel meer!

We delen ook nog eens de beste hotspots en goodies met je. Stiekem is dit misschien wel ons favoriete nummer om te maken, er staat namelijk zoveel lekkers in.

Cover Foodies Italië

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.