1. Kopje hier, bordje daar

Mooi servies maakt iedere foodie blij, zeker als ze helemaal geschikt zijn voor de kerst. Deze kopjes, borden en schalen zijn voorzien van een gouden randje en daardoor super feestelijk. De prijzen liggen tussen de €1,50 en €2,50. Het enige nadeel is dat je dit knappe servies wel op moet halen in de winkel, het is online namelijk niet verkrijgbaar. Lukt dat niet? Dan kun je altijd nog kiezen uit de rest van het assortiment.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blokker (@blokker) op

2. Een fijn kookschort

Morst jouw koekenbakker nog wel eens tijdens het bakken van een taart of zijn er bij jou thuis al flink wat witte shirts gesneuveld door spetters van rode saus? Daar kun je met het juiste presentje verandering in brengen. Kies een fijn kookschort uit en inpakken maar. Scheelt jou ook weer extra wasgoed. Win-win!

3. Een mooi kookboek

Gelukkig is er flink wat keus uit kookboeken als je op zoek bent naar Sinterklaas cadeaus onder de 20 euro. Ben je bijvoorbeeld de standaard vleesschotel tijdens het gourmetten zat? Geef je moeder dan wat meer inspiratie met het nieuwe boek Gourmetpret van Danny Jansen. Ben je gek op snelle gerechten die makkelijk te bereiden zijn? Dan tippen wij De Snelle Bakplaat van Rukmini Iyer. foodies sprak Rukmini eerder over dit heerlijke boek en deelde vast een aantal recepten.

de snelle bakplaat

4. Je eigen receptenboek

Voorkom dat jouw fijne familierecepten of favoriete gerechten uit foodies niet verloren gaan door ze in dit leuke receptenboekje van Hema te plakken of schrijven. Binnenin is onderscheid gemaakt tussen de verschillende gangen. De kosten? Een luttele drie euro.

5. Chocola? Ja!

Vergeet diamanten, chocolade is de beste vriend van iedere dame en heer. Wie zoet is krijgt lekkers en wat past er beter bij pakjesavond dan een letter van ons favoriete snoepgoed? Het is misschien standaard, maar je haalt er zo eentje in huis en kunt het natuurlijk combineren met andere kleine cadeaus. Geen fan van de traditionele letter? foodies zette drie alternatieve varianten op een rijtje waar jij je sowieso over gaat verbazen.

6. Culisokken

In de winter zitten we het liefst met dikke sokken op de bank, maar als foodie doe je dat natuurlijk wel in stijl. In plaats van dat deze vrolijke sokken met ijsjes je laten bibberen, houden ze je nu juist warm. Met dit sinterklaas cadeau onder de 20 euro zal menig familielid of vriend nog blijer zijn dan Dobby in Harry Potter and the Chamber of Secrets. Je hebt ze bovendien in vier verschillende uitvoeringen. Bekijk al deze leuke sokken en kies jouw favoriet!

7. Iedere maand een cadeautje

Wil jij jouw favoriete kookgek niet één, niet twee, maar zelfs drie keer verrassen? Dat kan! Voor slechts €15 geef jij 3x foodies cadeau en inspireer jij de begunstigde om nog meer lekkers voor jou op tafel te zetten. Ook leest hij of zij elke editie alles over de lekkerste ingrediënten, mooiste goodies en meest inspirerende koks. Het cadeauabonnement stopt automatisch. We snappen dat dit moois té leuk is om weg te geven, dus je kan foodies uiteraard ook cadeau doen aan jezelf. Wij zullen het niet doorvertellen!

foodies cadeau