Sinterklaasletters

De afgelopen jaren hebben we flink wat verschillende soorten Sinterklaasletters voorbij zien komen, zo ook dit jaar. Benieuwd naar de verschillende soorten die je dit jaar kunt kopen voor in de schoen? Lees snel verder!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Sinterklaasletter of SinterKAASletter

Kaasliefhebbers opgelet: deze Sinterklaasletters zijn voor jullie. De chocola heeft bij dit exemplaar plaatsgemaakt voor jullie favoriet: kaas, kaas en nog eens kaas. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende varianten: jong, belegen, oud, komijn, noten en met of zonder kruiden. Enige nadeel: deze delicatesse is alleen verkrijgbaar in de letter S. Als je Sander, Stijn, Sanne of Sabine heet heb je dus geluk, anders moet je het doen met de S van Sinterklaas. Tenzij je er al vroeg bij bent en kaas is de vorm van een kerstboom wilt bestellen (jazeker, dat kan ook).

Sinterklaasletter: kaasletter

2. Sinterklaasletters: LOCOletter

De naam zegt het misschien al wel, dit zijn aparte Sinterklaasletters. Wel eentje die multifunctioneel in gebruik is! De LOCOletter bestaat namelijk uit verschillende stukjes chocolade, waarvan de ene kant donker is en de andere kant licht. Zo puzzel je gemakkelijk elke letter uit het alfabet tevoorschijn. Ideaal dus als die ene letter die je zoekt altijd uitverkocht is! Naast letters maak je er ook figuren mee, je kunt alle kanten op.

3. Fry it, baby!

Een letter van banket, eehh…kroket. De Croquetten Boutique Utrecht liet vele wenkbrauwen fronsen toen zij aankondigden kroketletters in de vorm van een S te gaan verkopen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, wegen maar liefst 250 gram en moeten thuis afgebakken worden in de airfryer of frituurpan. Wie tijdens het winkelen in Utrecht zin heeft in zo’n bijzondere Sinterklaasletter moet dus nog even geduld hebben tot na thuiskomst. Vooruit bestellen kan ook.

Sinterklaasletters

4. Cookie monster

Bij Jamin haal je dit jaar bijzondere Sinterklaasletters. Wat dacht je van een cookie monster-letter, robotletter, frietletter (of patat) of een regenboogletter? Natuurlijk hebben ze ook de klassieke letters in het assortiment. Wij zijn erg benieuwd naar de letter met croissants, zou de smaak in de buurt komen verse croissants op zondagmorgen?

5. De klassieker onder de Sinterklaasletters

Natuurlijk vergeten we de klassieker onder de Sinterklaasletters niet. Wat dacht je van een luxe chocoladeletter? Inclusief handgemaakte decoratie. Gelukkig zijn deze chocoladeletters in haast elke letter van het alfabet te bestellen bij de Hema. Daarnaast kies je tussen wit, melk of puur als het op de chocolade aankomt. Vind je kiezen lastig? Bestel dan gewoon je naam voluit in chocoladeletters, dan heb je genoeg keuze!

6. De Ferrari onder de chocoladeletters

Een van onze favoriete patissiers van Nederland verkoopt dit jaar ook drie verschillende soorten Sinterklaasletters van chocolade. Niet zomaar een chocoladeletter; eentje die gemaakt wordt met de allerlekkerste blend van chocolade en met luxe toppings. Deze letters van Waldo Patisserie zijn verkrijgbaar in melk (40% cacao), puur (70% cacao) en wit.

Chocoladeletter Waldo

7. Fairtrade chocoladeletters

We vertelden het al eerder: Verkade is sinds kort volledig Fairtrade. Zo ook hun klassieke chocoladeletters die we allemaal weleens in onze schoen hebben gehad. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

Chocoladeletter Verkade