Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine

Jamie Oliver is één van onze favoriete chefs, zijn nieuwste kookboek ‘5 Ingrediënten Mediterraan‘ komt bijna uit in Nederland. Snel én lekker koken, dat is natuurlijk typisch Jamie Oliver. Met ruim 120 recepten reis je door het gebied rondom de Middellandse Zee in het nieuwste boek. Van vega tot vis en vlees en van pasta’s tot ook de lekkerste salades, soepen en natuurlijk zonovergoten zoetigheid. Om te vieren dat het boek volgende week uitkomt organiseren we dit jaar voor het eerst de Jamie Oliver-week bij Foodies!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten, hotspots en meer…

Wat kun je verwachten? Héél véél Jamie Oliver-content. Van de eerste recepten uit zijn nieuwe boek tot aan onze persoonlijke favorieten, en van een exclusief interview tot aan hotspots getipt door Jamie. Check vanaf maandag 28 augustus 2023 elke dag foodiesmagazine.nl en mis niets!

Jamie Oliver 4 (c) Chris Terry

Win een gesigneerd boek tijdens de Jamie Oliver-week

Naast de lekkerste recepten en de mooiste verhalen maak je tijdens de Jamie Oliver-week ook kans op zijn nieuwste boek ‘5 Ingrediënten Mediterraan’. Een hele bijzondere editie, we geven namelijk drie gesigneerde exemplaren weg. Dat wil jij toch ook? De winactie staat al online, wees er op tijd bij…

Het nieuwste kookboek van Jamie Oliver cadeau

Kun je niet wachten? Als je nú een abonnement afsluit op Foodies Magazine, ontvang je het nieuwe kookboek van Jamie Oliver cadeau en valt deze als eerste bij jou op de deurmat.

Ik wil het nieuwste boek van Jamie Oliver

Kookboek Jamie Oliver cadeau