5-Second-Chopper van Tefal

Alle ingrediënten met de hand hakken heeft iets therapeutisch, maar het duurt ook erg lang. D5-Second-Chopper van Tefal maakt dit klusje een stuk sneller. Hiermee zet je binnen een mum van tijd heerlijk hapjes op tafel zoals een citroengranita met muntsiroop of crostini met vers gehakte steak tartare voor bij de borrel. En alsof dat nog niet genoeg is maak je met het compacte niet elektrische apparaat ook nog eenvoudig de beste dips, sauzen, purees, crèmes en cocktails.

Makkelijk hakken

Perfect hakken, pureren, opkloppen en ijs crushen in een handomdraai: het kan met de 5-Second-Chopper. Het compacte apparaat is eenvoudig te gebruiken en breng je op gang door aan het koord van de chopper te trekken. Hoe vaker je trekt, hoe fijner je ingrediënten worden vermalen. Zo heb je zelf de controle, zonder te veel gedoe. Pluspunten voor het feit dat ‘ie stekkerloos is. Dat bespaart niet alleen energie maar zorgt er ook voor dat je het eenvoudig mee kunt nemen. Zo kun je overal makkelijk zomerse borrelhapjes maken. In het park, op de camping of aan zee. Doe er je voordeel mee!

Zo maak je kans

Wil jij één van de vijf 5-Second-Choppers van Tefal winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en ook afwachten tot we op 1 augustus 2023 de winnaars bekend maken!

Winactie gesloten

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

tefal chopper

Lees ook: