
LAATSTE KANS: Bestel het Brenda Kookt Magazine dit weekend zonder verzendkosten
De oven kan aan, want met de nieuwe editie van het Brenda Kookt-magazine wordt er héél veel gebakken! Van hartige taarten en traybakes tot pasta uit de oven en zoete baksels. Enthousiast? Bestel het magazine dan dit weekend nog!
Lees verder na de advertentie
Met de nieuwste editie van het Brenda Kookt-magazine ga je een smakelijk najaar tegemoet. Van ovenschotels tot quiches en van stamppotten tot cakes, jij kunt lekker aan de bak.

Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Traybakes
Dat traybakes zo populair zijn is heel logisch, want ze zijn naast lekker ook nog eens supermakkelijk te maken. Je verdeelt alles over een bakplaat, besprenkelt ze met olie en wat kruiden en de oven doet de rest van het werk. In het magazine vind je een heel hoofdstuk over traybakes. Nog niet klaar met je hoofdgerecht? Dan kun je alles lezen over hoe je zelf een traybake samenstelt!
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Ovenheerlijk
Met ovenschotels kun je alle kanten op en ze leveren je vaak maar weinig afwas op. Maak ovenschotels uit alle delen van de wereld, van een kip-fajitaschotel en een cheeseburgerovenschotel tot een bloemkoolschotel met kaassaus en een ovenschotel met falafel en paprikasaus. Het moeilijkste wordt kiezen welke je als eerste wil maken!
Zoet uit de oven
In een magazine vol ovengerechten kan een hoofdstuk over zoete baksels natuurlijk niet ontbreken. Bak cake, taart, brownies of muffins in de oven en je hele huis ruikt binnen de kortste keren heerlijk zoet. Op zoek naar een echt spektakelstuk? Dan mag je de appeltaart met amaretto zeker niet overslaan…
Enthousiast?
Bestel dan deze speciale uitgave dan dit weekend nog met gratis verzending! Het magazine wordt rond 17 september thuisbezorgd. Kun jij niet zo lang wachten? Dan hebben wij goed nieuws want wij mogen je alvast een voorproefje geven! Dit zijn onze favoriete recepten uit het magazine:

Courgettesoep
Probeer dit heerlijke recept voor courgettesoep eens: eenvoudig, snel op tafel en onweerstaanbaar lekker!

Wraps met gehakt en tomatensaus
Een supermakkelijk recept, maar wel boordevol smaak! Met deze wraps uit de oven zet je binnen no time een voedzaam en vullende maaltijd op tafel.

Zuurkoolstamppot met rookworst en ananas
You hate it or you love it: warm fruit door je gerechten. Wij vinden het heerlijk. Vooral door deze zuurkoolstamppot! Het geeft het gerecht een verfrissende touch.
Onze tips

McDonald’s-fans opgelet: deze saus is nu te koop in een fles!

Je kunt nu je eigen slush puppy maken (en dit is hoe)

Waarom je voor gemak in de supermarkt vaak te veel betaalt

Dit zijn de meest gezochte recepten van april

Bevrijdingsdag 2025: dit is de Vrijheidssoep van Jet van Nieuwkerk

Examens? Door dit te eten verbeter je je concentratie!

Zo stel je in 4 stappen je eigen Mexicaanse fiesta samen

Dit wist je nog niet over specialty coffee
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.