LAATSTE KANS: Bestel het Brenda Kookt Magazine dit weekend zonder verzendkosten
Advertentie
De oven kan aan, want met de nieuwe editie van het Brenda Kookt-magazine wordt er héél veel gebakken! Van hartige taarten en traybakes tot pasta uit de oven en zoete baksels. Enthousiast? Bestel het magazine dan dit weekend nog!
Met de nieuwste editie van het Brenda Kookt-magazine ga je een smakelijk najaar tegemoet. Van ovenschotels tot quiches en van stamppotten tot cakes, jij kunt lekker aan de bak.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Traybakes
Dat traybakes zo populair zijn is heel logisch, want ze zijn naast lekker ook nog eens supermakkelijk te maken. Je verdeelt alles over een bakplaat, besprenkelt ze met olie en wat kruiden en de oven doet de rest van het werk. In het magazine vind je een heel hoofdstuk over traybakes. Nog niet klaar met je hoofdgerecht? Dan kun je alles lezen over hoe je zelf een traybake samenstelt!
Ovenheerlijk
Met ovenschotels kun je alle kanten op en ze leveren je vaak maar weinig afwas op. Maak ovenschotels uit alle delen van de wereld, van een kip-fajitaschotel en een cheeseburgerovenschotel tot een bloemkoolschotel met kaassaus en een ovenschotel met falafel en paprikasaus. Het moeilijkste wordt kiezen welke je als eerste wil maken!
Zoet uit de oven
In een magazine vol ovengerechten kan een hoofdstuk over zoete baksels natuurlijk niet ontbreken. Bak cake, taart, brownies of muffins in de oven en je hele huis ruikt binnen de kortste keren heerlijk zoet. Op zoek naar een echt spektakelstuk? Dan mag je de appeltaart met amaretto zeker niet overslaan…
Enthousiast?
Bestel dan deze speciale uitgave dan dit weekend nog met gratis verzending! Het magazine wordt rond 17 september thuisbezorgd. Kun jij niet zo lang wachten? Dan hebben wij goed nieuws want wij mogen je alvast een voorproefje geven! Dit zijn onze favoriete recepten uit het magazine:
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.