
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Chocolade traktatie om te delen
Na een lange werkdag lekker relaxen, genieten van je favoriete snack of dat extraatje meenemen bij de bakker: dat zijn de echte verwenmomenten. Côte d’Or speelt met zijn chocolade in op deze groeiende behoefte en geeft de repen een nieuw uiterlijk. Breek nu de melk-, melk-gebroken noot- en pure chocolade in handige portieblokjes, zodat je makkelijk kunt delen met je gezelschap of kunt genieten van een chocolade traktatie.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50

Een bij-zonder potje honing
Bijensterfte, verlies van biodiversiteit en vervuiling van de natuur door chemische gewasbescherming komen helaas erg veel voor bij de productie van honing. Honingmerk Bijenbaas wil hier verandering in brengen door de productie van eerlijke honing: duurzaam en verantwoord, zonder extra toevoegingen. Daarnaast komt het rechtstreeks uit de Nederlandse natuur en heeft het de kleur, geur en smaak van de bloemen die op dat moment op die bepaalde locatie bloeiden.

Februari staat in het teken van Black History Month
Deze maand is een moment om extra stil te staan bij de rijke geschiedenis, cultuur en impact van de Afrikaanse diaspora. In Nederland wordt deze maand sinds 2010 gevierd, en ook in de culinaire wereld zijn de invloeden onmiskenbaar. Restaurant Elysianne – het eerste fine-dining restaurant in Europa met een traditionele keuken van New Orleans – opende begin dit jaar haar deuren. Dit is dé plek om de authentieke Creoolse smaken en gerechten te proberen.
Deze snack is om je vingers bij af te likken
Johnny Cashew lanceert Melkchocolade Honing Zeezout cashews: Johnny’s razend populaire honing zeezout cashews, ondergedompeld in romige melkchocolade gemaakt van eerlijke cacao, ingekocht via Tony’s Open Chain. Dat is zoet, zout, zacht, knapperig en chewy tegelijk en ook nog eens dubbel guilt free. Je weet namelijk zeker dat alle cashew- en cacaoboeren eerlijk zijn behandeld en betaald. Dat klinkt hemels, toch?

Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Vergeet chips en kaas: dit is de beste borrelbox van het moment

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



