Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
foodies de film

De film Foodies: onze recepten in de bioscoop

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Say what? Komt er een film die Foodies heet? Jazeker! Dat klinkt misschien als een soap over de redactie van Foodies Magazine, maar dat is niet het geval. Wel mochten we twee recepten ontwikkelen voor deze romantische komedie, met onder andere Sanne Vogel en Sinan Eroglu. Lees snel verder en bekijk de eerste beelden!

De film Foodies

In de romantische komedie Foodies draait het om twee dingen: eten en liefde. Precies de twee dingen die het leven leuk maken. In de film speelt liefde in tijden van social media een belangrijke rol. De hoofdrol is voor Sanne Vogel. In de film Foodies speelt ze een populaire foodblogger die haar droom ooit een kookboek te schrijven in duigen ziet vallen als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van een jonge chef, die zij toevallig héél leuk vindt.

Behalve Sanne Vogel zijn ook Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa, Roué Verveer, Loek Peters, Anneke Blok en Erik van Muiswinkel gecast.

Foodies de film: Sanne Vogel

Het verhaal van Foodies

Sam (32) is een populaire foodblogger die al van kinds af aan de droom heeft om een eigen kookboek te schrijven. Wanneer zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor gevallen is, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Door de druk van buitenaf en de invloed van de zogenaamd perfecte social media wereld, komen niet alleen haar carrière en haar levenslange droom op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Samenwerking

Een film die dezelfde naam draagt als ons magazine? Dat kan natuurlijk geen toeval zijn. Wij mochten twee recepten ontwikkelen die centraal staan in de film. Zo maakt Sam een heerlijke vegan citroenmeringuetaart in de film Foodies, en Marco een ceviche van gemarineerde zalm. Check de recepten en duik zelf de keuken in!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Vegan citroenmeringuetaart uit de film Foodies met Sanne Vogel

De film Foodies: de eerste beelden

De landelijke release van Foodies de film is op 12 mei 2022. We geven je alvast een kleine sneak peek om in de stemming te komen. Bekijk snel de officiële trailer, of lees hier het interview met Sinan Eroglu over zijn rol in Foodies de film! Natuurlijk spraken we ook Sanne Vogel over haar rol in de film. Weten wanneer de film bij jou in de buurt draait? Check hier waar je ‘m kunt zien!

 

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!