Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Het Food and Friends Gouden Kookboek 2023

Stem nu op Het Food and Friends Gouden Kookboek van 2023

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Wat is jouw favoriete kookboek? Dit jaar slaan Food and Friends en Stichting CPNB de handen ineen voor de lekkerste kookboekenverkiezing. Samen zetten ze de kookboeken die afgelopen jaar zijn verschenen nóg meer in het zonnetje.

Het Food and Friends Gouden Kookboek van 2023

De kookboekenverkiezing vindt dit jaar plaats tussen vrijdag 20 oktober en dinsdag 7 november 2023. Er zijn dit jaar maar liefst twee prijzen te winnen, er is zowel een juryprijs als een publieksprijs. En dat betekent dat jij kunt stemmen op je favoriete kookboek van 2023! Het Food and Friends Gouden Kookboek van 2023 wordt uitgereikt op vrijdag 10 november 2023.

Welk boek van afgelopen jaar heb je helemaal verslonden en haast elk recept uit gekookt?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Stem op jouw favoriete boek

Door je stem uit te brengen vanaf 20 oktober 2023 zet je niet alleen jouw favoriete kookboek in het zonnetje, je ontvangt ook nog een gratis e-magazine boordevol recepten én je maakt kans op de mooiste prijzen. Dat is nog eens win-win, of niet? Stemmen op je favoriete kookboek doe je gemakkelijk hieronder via Foodies, je kunt kiezen uit meer dan 70 titels die het afgelopen jaar verschenen.

Breng nu je stem uit!

stem op je favoriete kookboek

Jury van Het Food and Friends Gouden Kookboek

De vakkundige jury bestaat dit jaar uit voorzitter Nadia Zerouali, Sacha de Boer, Casper van Dijk, Jeroen Doucet, Minta Nicolai, Sander Overeinder en Barbara Serulus. Aan hen de taak om het beste kookboek van 2023 te selecteren. Houd onze website goed in de gaten, want op 21 oktober maken we de genomineerden van de juryprijs bekend.

Het Food and Friends Gouden Kookboek van 2023

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!