Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
website foodies

Foodies Magazine heeft een nieuwe website!

Advertentie

Knipper maar even twee keer met je ogen, je ziet het goed: Foodies Magazine heeft een nieuwe website! Begin 2024 heeft het merk Foodies een prachtige restyle gehad. Zowel op de website, in het magazine, op de socials als in de nieuwsbrief ademt het merk nu één sfeer.

Bij zo’n prachtige nieuwe huisstijl mag een nieuwe website vol verbeterde functionaliteiten niet ontbreken. Zo kun je op onze vernieuwde site je favoriete recepten printen met één druk op de knop én kun je de beste recepten een boordeling geven.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Nieuwe look & feel

Jou inspireren met de lekkerste recepten, dat is ons doel! En daarom ademt onze nieuwe website ook eten. Waar je ook kijkt, vind je beelden van de lekkerste recepten en de leukste plekken om te dineren, in binnen- en buitenland.

De nieuwe website heeft een mooie zachte achtergrondkleur waardoor alle teksten goed leesbaar zijn. Alle rubrieken – van hotspots tot trends en het weekmenu – hebben hun eigen kleur, zo navigeer je makkelijk door de website. Je raakt niet uitgekeken en gelezen!

Beoordelingen geven

Is onze chili con carne de lekkerste die je ooit hebt gegeten? Of vind je ons recept voor macarons zó goed dat iedereen deze zou moeten proberen? Geef deze recepten dan een beoordeling!

Onder ieder recept vind je vijf sterren. Om een recept te beoordelen klik je op de hoeveelheid sterren die je het recept wilt geven. Voor de redactie is deze informatie ontzettend waardevol; zo weten we nóg beter welke gerechten jij het liefst kookt en welke recepten we voor jou moeten bedenken in de toekomst.

Kortom, scroll lekker over onze nieuwe website heen en laat je inspireren!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!