Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
interview Jamie Oliver - 5-Med (c) Chris Terry

Jamie Oliver schrijft zijn eerste kinderboek ooit

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Volgende week dinsdag - op 29 augustus 2023 - verschijnt Jamie Oliver’s eerste kinderboek ooit: 'Billy en het REUZENavontuur', het eerste boek in de reeks rondom Billy en zijn vrienden. Een verhaal om van te smullen!

Jamie Oliver’s eerste kinderboek

In Jamie Oliver’s eerste kinderboek lees je dat het Woud van de Watervallen verboden terrein is. Net als iedereen kennen Billy en zijn drie beste vrienden Anna, Mo en Gijs de geruchten over vreemde gebeurtenissen die daar ooit zouden hebben plaatsgevonden. Wat er achter de muur ligt, is een groot mysterie…

Maar op een dag ontdekken de kinderen een geheime ingang. Het mysterieuze bos bruist van de energie en er wonen allerlei vreemde wezens. Als een groep Sprinkels hun hulp inroept, raken de kinderen verzeild in een spannend en gevaarlijk avontuur. Een snufje avontuur, een scheutje vriendschap, een toefje mysterie en een enorme lepel magie: Jamie Oliver bedacht hét perfecte recept voor een onweerstaanbaar kinderboek.

Billy en het REUZENavontuur

€ 21,99
Billy en het REUZENavontuur

Jamie Oliver over zijn eerste kinderboek

Jamie Oliver vertelt over zijn eerste echte kinderboek: “Toen ik opgroeide was mijn dyslexie een obstakel bij het schrijven en lezen. Maar in plaats van dat me dat tegenhield, heeft het me juist geholpen om alles te bereiken wat ik wilde. Ik kijk anders naar dingen en juist dit kwam erg van pas bij het bedenken van mooie verhalen voor bij het slapengaan. Het is ook de reden dat ik dit boek opdraag aan alle kinderen die worstelen met school, vooral met dyslexie.”

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Jamie Oliver

Jamie Oliver is wereldwijd een kookfenomeen. In de twintig jaar dat hij tv-programma’s en boeken maakt, heeft hij wereldwijd bijna 50 miljoen boeken verkocht en er kijken zo’n 67 miljoen mensen uit 182 landen en gebieden naar al zijn programma’s. Daarmee inspireert Jamie miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te maken. Met zijn liefdadigheidsinstelling stelt Jamie zich ten doel om het aantal kinderen met obesitas in het Verenigd Koninkrijk te halveren in 2030, en mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven.

Het nieuwste kookboek van Jamie Oliver cadeau

Snel én lekker koken, dat is natuurlijk ook typisch Jamie Oliver. Met ruim 120 recepten reis je door het gebied rondom de Middellandse Zee in het nieuwste kookboek ‘5 Ingrediënten Mediterraan’ van Jamie Oliver, dat op donderdag 31 augustus 2023 verschijnt. Van vega tot vis en vlees en van pasta’s tot ook de lekkerste salades, soepen en natuurlijk zonovergoten zoetigheid. Als je nú een abonnement afsluit op Foodies Magazine, ontvang je het nieuwe kookboek van Jamie Oliver cadeau én ook nog eens als eerste.

Ik wil het nieuwste boek van Jamie Oliver

Het nieuwste boek van Jamie Oliver cadeau

Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine

Kun je geen genoeg krijgen van Jamie Oliver? Zorg dan dat je vanaf maandag 28 augustus 2023 elke dag een kijkje neemt op foodiesmagazine.nl, dan start namelijk onze Jamie Oliver-week! Elke dag delen we exclusieve content zoals nieuwe recepten, een interview met Jamie en zijn favoriete hotspots!

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!