Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Marley Spoon korting

Tip: scoor nu Marley Spoon korting en maak goedkoop gebruik van de maaltijdbox

In samenwerking met Marley Spoon

Advertentie

Ook al staan wij het liefst uren in de keuken, we begrijpen heel goed dat zelfs foodies daar niet elke dag tijd voor hebben.  Daarom delen wij alles over Marley Spoon + korting. Lees snel verder om de kortingscode te scoren!

Elke dag gezond en gevarieerd eten kan soms best een uitdaging zijn. Na een drukke werkdag is het ook heel fijn als je alles al in huis hebt en alleen maar een recept hoeft te volgen. Op dat soort dagen is een maaltijdbox de ideale uitkomst. Om jou nog makkelijker te maken, delen wij een Marley Spoon korting. Zo kun jij gelijk gebruik maken van de unieke kortingscode op je eerste box + gratis verzending. Waar wacht je nog op?

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon is een maaltijdservice waarbij je wekelijks kunt kiezen uit dertig hoofdgerechten, gecreëerd door professionele chefs. Zo zet je gemakkelijk elke avond heerlijk avondeten op tafel. Nadat jij jouw box hebt samengesteld, worden alle ingrediënten, verpakt in de juist hoeveelheden, tot aan je deur bezorgd. Alles is afgemeten; dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets te veel of te weinig gebruikt. Helemaal no waste; daar houden wij van!

Aanbieding Marley Spoon: gratis box?

Hoeveel korting je bij Marley Spoon krijgt, is afhankelijk van het aantal boxen dat je afneemt. De korting verschilt per keer.

Al ontvang je geen gratis box, je krijgt op de eerste en tweede box 37% korting, de derde box ontvang je voor 18% korting en de vierde en vijfde box voor 11%. Tel uit je winst!

Marley Spoon kortingscode

Ben jij enthousiast? Maak dan gebruik van onze exclusieve aanbieding en krijg je tot wel 37% korting op je eerste box en gratis verzending.

Wil je dat? Klik dan snel op de onderstaande link en de kortingscode wordt automatisch verrekend:

Marley Spoon korting
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!