Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
maaltijdbox Green Chef

Green Chef kortingscode: ga gemakkelijk gezond eten met onze unieke aanbieding

In samenwerking met Green Chef

Advertentie

Elke dag een verse maaltijd op tafel zetten, kan soms best lastig zijn. Gelukkig maken de maaltijdboxen van Green Chef gezond en gevarieerd eten een stuk makkelijker. Benieuwd hoe? Lees snel verder want wij vertellen je alles over deze maaltijdservice en delen een unieke Green Chef kortingscode!

Ook al staan wij het liefst uren in de keuken, we begrijpen heel goed dat zelfs foodies daar niet elke dag tijd voor hebben. Na een drukke werkdag is het ook heel fijn als je alles al in huis hebt en alleen maar een recept hoeft te volgen. Zeker wanneer je een bepaald dieet volgt of specifieke levensstijl hanteert. Omdat een gezonde maaltijdbox op dat soort dagen echt een uitkomst is, delen wij een fijne kortingscode voor Green Chef!

Wat is Green Chef?

Green Chef is dé nieuwe maaltijdbox in Nederland. De service richt zich op de gezonde levensstijl en in het specifiek op vegan, vegetarisch, pescotarisch, flexitarisch, koolhydraatarm en keto. Voor elk dieet kun je wekelijks kiezen uit gevarieerde en gezonde recepten die zijn samengesteld uit een team van diëtisten.

Het werkt simpel: kies tot drie weken van tevoren jouw favoriete GreenChef recepten uit en stel jouw unieke maaltijdbox samen. Daarna krijg je, op een door jouw uitgekozen moment, de verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid thuisgestuurd. In nog geen halfuurtje staat daarna de maaltijd op tafel. Zo kost gezond eten je geen enkele moeite!

Green Chef kortingscode

Ben jij enthousiast? Maak dan gebruik van onze exclusieve Green Chef kortingscode en krijg je tot wel € 90 euro korting op je eerste vier Green Chef maaltijdboxen.

Wil je dat? Klik dan snel op de onderstaande link en onze kortingscode wordt op de website automatisch verrekend:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!