Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Hellofresh korting

Hello Fresh korting: dit is de beste aanbieding van dit moment

In samenwerking met HelloFresh

Advertentie

Vind je het soms lastig om elke dag opnieuw iets lekkers en gezonds op tafel te zetten? Maak dan gebruik van onze aanbieding en krijg tot wel krijg je tot wel € 110,- euro korting op de maaltijdboxen van Hello Fresh! Daarbij krijg je met onze kortingscode ook nog eens mooie cadeaus én gratis bezorging van je eerste box. Deze Hello Fresh korting mag je niet missen!

Ook al staan wij het liefst uren in de keuken, we begrijpen heel goed dat zelfs foodies daar niet elke dag tijd voor hebben. Na een drukke werkdag is het ook heel fijn als je alles al in huis hebt en alleen maar een recept hoeft te volgen. Een maaltijdbox is op dat soort dagen echt een uitkomst en wat ons betreft de tip voor wie eenvoudig gezond en gevarieerd wil eten. Daarom vertellen wij alles over de service van HelloFresh én delen we een exclusieve Hello Fresh aanbieding voor een gratis box!

Wat is Hello Fresh?

HelloFresh is een maaltijdservice waarbij je wekelijks een maaltijdbox vol verse ingrediënten en heerlijke recepten ontvangt, waardoor je zonder stress en gedoe de lekkerste hoofdgerechten op tafel zet. De recepten zijn eenvoudig te volgen, ook als je geen ervaren kok bent. Bovendien zijn alle ingrediënten al voor je afgemeten, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets te veel of te weinig gebruikt. Helemaal no waste; daar houden wij van!

Hellofresh box: gratis bezorging

Om kennis te maken met de maaltijdboxen delen wij Hello Fresh korting én gratis box-bezorging bij je eerste order. De service werkt heel simpel: je kiest online het type box dat bij jou past, op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en die van je gezin. Denk hierbij aan de hoeveelheid gezinsleden die mee eten en hoe vaak per week je de maaltijdboxen wilt ontvangen. Omdat niet elke week hetzelfde is, kun je wekelijks het aantal personen en maaltijden aanpassen. Zo zit je nergens aan vast en kun je de maaltijdbox flexibel inzetten.

Heb je de juiste box uitgekozen met behulp van onze Hello Fresh aanbieding? Dan is het tijd voor het leukste gedeelte: het kiezen van de recepten. Daarna wordt op de door jou geselecteerde dag de box met verse ingrediënten en heerlijke recepten thuisbezorgd. Ten slotte is het een kwestie van koken en genieten!

Hellofresh kortingscode

Ben jij enthousiast? Maak dan gebruik van onze exclusieve Hello Fresh aanbieding en krijg je tot wel € 110,- euro korting en prachtige cadeaus. Wil je dat? Klik dan snel op de onderstaande link en onze kortingscode (HELLOAW85) wordt automatisch verrekend:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!