
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten. Psst.. deze eiwitrijke zuivelproducten wil je nu proberen!
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Campina lanceert nieuwe zuivelproducten
Campina breidt het assortiment uit met Campina High Protein Greek: romige yoghurt zoals je gewend bent, maar dan boordevol eiwitten, met tot 100 gram eiwitten per kilogram. Het zuivelmerk introduceert daarnaast de zongenaamde Powerbowl. Dat is dezelfde eiwitrijke Griekse yoghurt, maar dan met granen en fruit. Hiermee willen ze een basis voor een lekkere en voedzame start van de dag bieden en inspelen op de groeiende vraag naar eiwitrijke zuivel .
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Smaakvolle samenwerking tussen Euroma en Jonnie Boer
Of je nu een voedzaam ontbijt wilt maken, je lunch wilt verrijken of een verrassend tussendoortje op tafel wilt zetten: deze blends geven je gerechten meer smaak en variatie. Met Topping & Baking spices introduceert Euroma in samenwerking met topchef Jonnie Boer (De Librije) een lijn van zes unieke kruidenmengsels die perfect samengaan met hartige én zoete gerechten.

Pure olijfolie waar je niet de hoofdprijs voor betaalt
Olijfoliemerk Atrevido brengt deze heerlijke koudgeperste en arbquina-olijfolie – uit de Méditerranée – direct bij je thuis. De olie van komt van Albert Farré, die een biologisch dynamische olijfgaard heeft in Figuerola del Camp, een klein dorpje in Tarragona. Er gaat geen marge naar mensen die niets met het product te maken hebben en zo kan de boer zijn mooie product verkopen, zonder dat jij daar de volle mep voor betaalt. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Maar dit kunnen wij ons bijna niet voorstellen. Deze olie is perfect bij bijvoorbeeld je pasta’s, salades of soepen.


BOON verlaagt prijzen voor peulvruchten
Goed nieuws: BOON voert per 1 april 2025 een blijvende prijsverlaging door van ruim 30% over het hoofdassortiment. Dat is weer eens wat anders dan alle stijgende prijzen! De peulvruchtenproducent wil de consumptie van bonen in Nederland hiermee verder vergroten en daarmee bijdragen aan een toekomstbestendig voedselsysteem.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Binnenkort examens? Dit eten zorgt voor een betere concentratie

Zo stel je in 4 stappen je eigen Mexicaanse fiesta samen

Dit wist je nog niet over specialty coffee

Dit is het favoriete katervoedsel na Koningsdag

Dit is hét drankje voor Koningsdag 2025

Sterrenchef Jonnie Boer op 60-jarige leeftijd overleden

Workshops van Sandra Ysbrandy: leer écht koken met seizoensproducten

Aan de bak met Foodies: hot cross buns
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.