Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Culinaire reis naar Bonaire

Dit is de winnaar van de culinaire reis naar Bonaire

In samenwerking met Tourism Corporation Bonaire
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

In ons grote vakantienummer maakte je kans op een culinaire reis naar Bonaire, ondertussen is de gelukkige winnaar van deze geweldige vakantie bekend. Benieuwd? Lees snel verder!

Culinaire reis naar Bonaire

Bonaire is een eiland in het zuidelijk deel van de Caribische Zee waar het altijd zomer is. Veel toeristen weten het eiland te vinden omdat je er goed kunt snorkelen en duiken, maar wist je dat je ook héél goed kunt eten op Bonaire? Van lokale foodtrucks tot de lekkerste restaurants, er is meer dan genoeg te vinden. Een culinaire reis naar Bonaire is dan ook helemaal niet zo’n gek idee.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Winnaar van de culinaire reis naar Bonaire

Op 1 september 2023 werd de winnaar bekend via loting. Esther uit Heerjansdam was de grote gelukkige die op vakantie naar Bonaire mag! Ze was in eerste instantie een beetje flabbergasted en had niet meteen door dat ze écht op vakantie gaat naar Bonaire. Esther vertelt enthousiast: “Wat fantastisch, het wordt een prachtige reis! Het liefst ga ik samen met het hele gezin, ik kan niet wachten. Ik heb meteen jullie artikel gelezen over alle hotspots op Bonaire, daardoor heb ik er nu nóg meer zin in.”

winnaar culinaire reis naar bonaire

Bonaire

Ondanks dat Bonaire niet zo groot is vind je er een behoorlijke diversiteit aan natuur en cultuur. Het is een populaire vakantiebestemming voor duikers en foodies, daarnaast is het eiland perfect om tot rust te komen op de vele mooie stranden. Bonaire is onlangs ook nog eens uitgeroepen tot Culinaire Hoofdstad door de World Food Travel Association. Van pastechi tot aan haute cuisine, je vindt het op dit heerlijke eiland.

Tijdens de 8-daagse vakantie die Esther heeft gewonnen krijgt ze het beste van het eiland te zien. Zo krijgt ze een rondleiding door een rumdistilleerderij, dineert ze in het prachtige restaurant Senang van Jonnie en Thérèse Boer en geniet ze van fine dining met prachtig zeezicht bij Ingridiënts. Natuurlijk is er tussen al het culinaire genieten door genoeg tijd om op het strand te liggen of het eiland op eigen houtje te verkennen.

partners vakantie Bonaire

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!