
Ik ben Marieke, 24 jaar en ben geboren en getogen in Nijmegen. Vanaf jongs af aan ben ik een echte foodie. Ik ben gek op alles wat met voeding te maken heeft, van het uitpluizen van mijn kast vol kookboeken tot het binge-watchen van mijn favoriete televisieserieMasterchef Australia. Al ben ik zelf geen echte masterchef, gek op eten ben ik wel! Zo bedenk ik in het weekend het avondeten voor de komende dagen en denk ik ’s avonds al na over mijn ontbijt. Mijn moeder lacht nog steeds om het feit dat wanneer ik vroeger uit school kwam, ik haar niet begroette met ‘hoi’ maar ‘wat eten we vandaag?’.
Het was voor mijn omgeving dan ook geen verrassing dat ik Food & Business ging studeren. Tijdens mijn studententijd heb ik naast alle kroegen, ook de leukste restaurants in Nijmegen uitgebreid getest. Nog steeds vind ik niks leuker dan gezellig borrelen met vrienden. De Foodies van deze maand is mij dan ook op het lijf geschreven. Mijn favoriete borrelsnack? Bitterballen! Al zijn poffertjes mijn guilty pleasure. Onderaan dit artikel vind je nog drie heerlijke borrelhapjes waar ik gek op ben.
Toen ik de vacature bij Foodies voorbij zag komen, wist ik gelijk: dit is mijn droombaan! Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ik hoorde dat ik was aangenomen bij mijn favoriete tijdschrift. Met een glimlach op mijn gezicht ben ik mijn eerste artikel aan het tikken en ik kan niet wachten om samen met de redactie jullie te gaan voorzien van de lekkerste recepten en inspirerende artikelen.
Liefs,
Marieke Slettenhaar
Gefrituurde risottoballetjes
Gegrilde babymais met tomatensalsa
Nacho’s
Lees verder na de advertentie
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
Onze tips

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Vergeet chips en kaas: dit is de beste borrelbox van het moment

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.






