Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
sushi sokken (2)

Dit zijn de leukste culinaire sokken om cadeau te doen

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Als klein jongetje of meisje moest je er niet aan denken om sokken cadeau te krijgen. Inmiddels is dat wel anders en ben je erachter gekomen dat dit juist een hartstikke leuk presentje is om te krijgen én geven. Zo niet? Dan ben je daar na het zien van deze fantastische originele sokken wel van overtuigd.

1. Soep sokken

Deze vrolijke verschijning verwarmt niet alleen je hart, maar ook je voeten. De soep sokken worden geleverd in een blikje, dus zorg er wel voor dat je geliefde ze aantrekt in plaats van in de pan gooit. Niet zo’n fan van minestrone? Dit exemplaar is ook verkrijgbaar in de varianten groente en wortel-koriander. Smaken verschillen immers, zelfs op het gebied van sokken.

€9,95 bij fonQ

 

 

 

2. Bier sokken

Zie jij het niet zitten om wéér met een bierpakket aan te komen of heeft de begunstigde het voornemen om komend jaar de alcohol iets vaker te laten staan? Met deze bier sokken geef je jouw vriend, vriendin, meerderjarige kind of jezelf het beste cadeau. Nog een voordeel: hoeveel blikjes je hier ook van krijgt, je kunt de hele avond zonder problemen blijven dansen.

€9.95 bij fonQ

3. Avocado sokken

Dit leuke avocadeautje is een musthave voor iedereen die gek is op het groene goud. Een groot voordeel ten opzichte van het exemplaar uit de supermarkt, is dat deze direct na aankoop ready to use zijn. We weten immers allemaal dat de ‘eetrijpe avocado’ vaker wel dan niet teleurstelt.

€12,95 bij fonQ

avocado sokken

4. Vis sokken

Heb je een cadeau nodig voor iemand die net zo gek is op het geluk uit de zee als foodies’ expert Bart van Olphen? Met deze sokken aan hun voeten voelen ze zich als een vis in het water. Extra fijn: na een dagje zweten of in de blubber kan de drager gewoon zijn geschubde warmhouders de schuld geven. Even laten zwemmen in de wasmachine en ze ruiken weer helemaal fris.

€12,95 bij fonQ

vis sokken

5. Sushi sokken

They see you rollin’, they hatin’. Zelfs degene die een hekel hebben aan rauwe vis, zullen uit hun (nori)vel knappen van enthousiasme bij het zien van deze fantastische sushi sokken. Je hebt ze in de varianten californian roll, salmon maki, tuna maki en zelfs aan de vega’s is gedacht: er is ook een exemplaar met omelet. De echte diehard fans verblijd je het meest met onderstaande set met niet één, niet twee, maar drie paar. Het all you can wear buffet is geopend!

€12,95 per paar. De set van 3 kost €29,55 bij fonQ

sushi sokken (2)

6. IJs sokken

Op de redactie durven we deze blijmakers niet te laten zien aan redacteur Emil, want hij zou als echte ijskoning niets anders meer dragen. Of je nou de versie met mint en chocolade, framboos, vanille met spikkels of blauwe bessen onder de boom legt: deze verrassing laat de gelukkige vast niet koud.

€9,15 bij fonQ

ijs sokken

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!