Culi valentijnscadeaus onder de € 15,-:

Olie & azijn

Prijken op je aanrecht nog steeds plastic flessen met olie? Dat kan leuker! Met een toffe olie- en azijnset moffel je deze keukenfavorieten niet langer weg, maar worden ze de eyecatcher van de ruimte. Zo’n set is niet alleen handig maar biedt ook nog eens extra ruimte om te experimenteren. In deze handige flesjes kun je namelijk eenvoudig extra smaakmakers toevoegen. Wat denk je van je eigen chili- of knoflookolie?

Olie- & azijnstel

Bestel hier:

Olie- & azijnstel
€11,95

Borrelplank

Zeg het met een plank! Verstop de boodschap voor je geliefde onder de lekkere hapjes en maak er een heerlijke avond van met zijn tweeën.

Borrelplank met tekst

Bestel hier:

Borrelplank met tekst
€10,95

Onder de € 25,-:

Altijd goed: zelf een pakketje samenstellen voor een theeleut. Wij tippen je deze heerlijk thee in een romantisch bewaarblik. Hiermee houd je nog wat budget over om er zelf een mooie mok en lekkere chocoladereep uit te zoeken. Is je lover niet zo’n fan van thee? Bedenk dan iets leuks rondom koffie of stel een tof cocktailpakket samen.

Theepakket

Bestel hier:

Theepakket
€14,95

Onder de € 30,-:

Met een kookboek zit je bij je favoriete keukenprins(es) altijd goed! Niet voor niets konden wij eenvoudig een lijstje samenstellen met de leukste kookboeken om cadeau te geven. Wat denk je bijvoorbeeld van het nieuwste boek van Ottolenghi? Bijkomend voordeel: die nieuwe recepten moeten natuurlijk uitgetest worden en jij vindt het vast niet erg om proefkonijn te zijn.

Ottolenghi Test Kitchen – Extra lekker

Bestel hier:

Ottolenghi Test Kitchen – Extra lekker
€26,99

Onder de € 35,-:

Het was niet voor niets dé ultieme date van Lady & De Vagebond: samen spaghetti & meatballs eten. Oké, zij maakten ‘m niet zelf, maar jullie doen dat lekker wel met deze prachtige pastamachine. Geef ‘m cadeau en ga vervolgens samen in de keuken aan de slag. Als dat niet dé ultieme valentijnsdate is, weten wij het ook niet meer…

Pastamachine

Bestel hier:

Pastamachine
€31,00

Iedere maand een cadeautje?

Wil jij jouw favoriete kookliefhebber niet één, niet twee, maar zelfs drie keer verrassen? Dat kan! Voor slechts € 17,50 geef jij 3x Foodies Magazine cadeau en inspireer jij de begunstigde om nog meer lekkers voor jou op tafel te zetten. Ook leest hij of zij elke editie alles over de lekkerste ingrediënten, mooiste goodies en meest inspirerende koks. Het cadeauabonnement stopt automatisch. We snappen dat dit moois té leuk is om weg te geven, dus je kunt Foodies uiteraard ook cadeau doen aan jezelf. Wij zullen het niet doorvertellen!

abonnement foodies valentijnscadeaus

Lees meer over Valentijnscadeaus: 13x de beste recepten voor je date night