
Het bakseizoen is geopend! Dat laten echte foodies niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. Deze laagjestaart met pindakaas, nutellacake met Baileysroom en drunken monkeybread gaan we in de herfst bakken.
Laagjestaart met pindakaas
Lees verder na de advertentie
Als je begint met bakken in de herfst, dan begin je met een laagjestaart. Niets indrukwekkender dan op zondagmiddag deze jongen uit de keuken te toveren. En probeer er dan nog maar vanaf te blijven!
Drunken monkeybread
Niemand weet precies waar de naam van deze Amerikaanse jaren 50 klassieker vandaan komt. De meest voor de hand liggende verklaring heeft te maken met de ‘rebelse’ manier waarop je het brood eet: je scheurt er stukken van af.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Nutellacake met Baileysroom
Nutella alleen is al een goed idee om een cake van te bakken, maar dan ook nog Baileysroom maken. Wij zijn alvast begonnen..
Aan het bakken geslagen? Maak ook eens deze taartjes:
Onze tips

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten

Turkse gerechten: de rijke smaken van Turks eten

Duits eten: deze Duitse gerechten wil je proberen
Redactie