Advertentie
Het bakseizoen is geopend! Dat laten echte foodies niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. Deze laagjestaart met pindakaas, nutellacake met Baileysroom en drunken monkeybread gaan we in de herfst bakken.
Laagjestaart met pindakaas
Als je begint met bakken in de herfst, dan begin je met een laagjestaart. Niets indrukwekkender dan op zondagmiddag deze jongen uit de keuken te toveren. En probeer er dan nog maar vanaf te blijven!
Drunken monkeybread
Niemand weet precies waar de naam van deze Amerikaanse jaren 50 klassieker vandaan komt. De meest voor de hand liggende verklaring heeft te maken met de ‘rebelse’ manier waarop je het brood eet: je scheurt er stukken van af.
Nutellacake met Baileysroom
Nutella alleen is al een goed idee om een cake van te bakken, maar dan ook nog Baileysroom maken. Wij zijn alvast begonnen..
Aan het bakken geslagen? Maak ook eens deze taartjes:
Onze tips
Stoven maar: 4x recepten met groente
Wat eten we vanavond? 15x lekkere recepten voor elke dag
Toetjes met mascarpone: van cake tot taart
5x verrassende rode kool recepten
Dit zijn de lekkerste koolhydraatarme recepten
Allround oven: dit zijn de beste ovengerechten recepten
De lekkerste recepten voor wafels bakken
Mosterd bij de maaltijd
Redactie