
Met Mexicaans eten op tafel wordt het vanzelf een feestje. De kleurrijke tortilla’s, salsa’s en andere producten van La Morena helpen je daar een handje bij!
Lees verder na de advertentie
De Mexicaanse keuken is misschien wel de meest kleurrijke die er is. Vrolijk gekleurde salsa’s, tortilla’s met allerlei toppings en limoentjes om het af te maken. Met deze Mexicaanse recepten op tafel maak je er thuis ook een feestje van. Dus zet je sombrero maar op en duik lekker de keuken in!
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Mexicaans eten voor elke dag

Maistortilla’s met garnalen, zoetzure rode ui en salsa

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.

Pittige gegrilde kip met groene salsa
Deze pittige gegrilde kip zit boordevol smaak en wordt extra bijzonder door een kruidige groene salsa. Makkelijk op tafel en verrassend lekker!

Tortilla-omelet met bonenspread en groenten
Deze tortilla-omelet is perfect voor drukke dagen (of) als lichte avondmaaltijd. Eenvoudig te maken en net zo lekker als hoe kleurrijk ‘ie is!
La Morena is in 1972 is opgericht in Mexico. Zij weten precies hoe de authentieke Mexicaanse keuken smaakt. De producten van La Morena brengen de smaak van Zuid-Amerika naar jouw keuken en maken het creëren en op smaak brengen van Mexicaanse gerechten gemakkelijk en vooral erg smaakvol. Van (mais)tortillas en tacoschelpen tot home made salsa, bonenspread en chipotlepepers en mayonaise; La Morena heeft het allemaal in huis!
Onze tips

Mexicaans borrelen: dé perfecte borrelplank

11x Mexicaanse recepten voor een echte fiesta bij jou thuis

Dit zijn dé heetste Mexicaanse pepers en zo gebruik je ze in de keuken

Wraps met kip: 9x heerlijke recepten

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?



