Mexicaans borrelen

Los van de onweerstaanbare recepten hebben we nog wat tips voor dé perfecte borrelplank. Wil je een mooie borrelplank samenstellen? Vul de recepten aan met tortillachips, plakjes tomaat, limoensap, gerookte amandelen en snackpaprika’s. Daardoor heb je voldoende keus. Zorg dat de borrelplank goed gevuld is. Trendy servies en een mooie borrelplank zorgen dat het een geheel wordt. Bekijk eens de foto’s bij de recepten. Word je spontaan verliefd op de borrelplank en het servies? Neem eens een kijkje bij Bowls and Dishes.

Tortillabakjes met guacamole, bonen, paprika en mais

Guacamole, daar hebben we een zwak voor. Avocado, tomaat en knoflook is alles wat je nodig hebt. Prak het door elkaar en deze geweldige dip is klaar. Onmisbaar tijdens het Mexicaans borrelen. De tortillabakjes gevuld met bonen, paprika en maïs staan goed op de borrelplank. Daarnaast kost het je maar 20 minuten, zodat je snel terug kan naar je cocktail!

> naar het recept: tortillabakjes met guacamole, bonen, paprika en mais

Tortillabakjes met guacamole, bonen, paprika en mais

Gegrilde babymais met tomatensalsa

Ken je babymaïs? Deze graankorrel is afkomstig van vroeg geoogste maïs. Vooral gegrild vinden we ze erg lekker. Veel is er niet nodig. Een beetje olijfolie, wat boter en gerookt paprikapoeder. De tomatensalsa past er perfect bij. Op en top Mexicaans borrelen met deze kleine smaakmakers.

> naar het recept: gegrilde babymais met tomatensalsa

Mexicaans borrelen Gegrilde babymais met tomatensalsa

Gevulde jalapeño’s met roomkaas en spek

Dat wordt smullen tijdens het Mexicaans borrelen met deze gevulde japaleño’s! Door de combinatie van roomkaas en spek ontstaan heerlijke borrelhapjes. Vind je jalapeño’s pittig? Maak je geen zorgen! Doordat je de pepers bedruipt met honing valt alles op z’n plek. Pittig en zoet; perfect in balans. Zet de cocktails maar klaar, want het feestje kan beginnen!

> naar het recept: gevulde jalapeño’s met roomkaas en spek

Gevulde jalapeño’s met roomkaas en spek

Lees nu ook:

Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen