Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Nooit meer zonder koffie dankzij De Koffiejongens

Nooit meer zonder koffie dankzij De Koffiejongens

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Ken je dat gevoel? Je bent net wakker en het enige wat jou uit je bed kan krijgen is koffie. Met de slaap nog in je ogen strompel je naar beneden en zet je koers naar het koffiezetapparaat. Je doet een greep in de bak met koffiecups en dan slaat het noodlot toe: je cups zijn op. Met De Koffiejongens overkomt jou dit nooit meer.

Zo’n slecht begin van de dag, dat overkwam De Koffiejongens ook iets te vaak. Daarom hebben ze er nu iets op gevonden: een abonnement op koffiecups. Precies afgestemd op jouw behoefte en bij jou thuis bezorgd. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken om jouw koffie in de ochtend!

Lekkere en eerlijke koffie

Of je nou kiest voor de straffe Ristretto, de soepele Lungo, of een van de drie andere smaken, je geniet altijd van de allerbeste, vers gebrande bonen. De koffie van De Koffiejongens is UTZ en/of Rainforest Alliance gecertificeerd. Zo weet je dat de boer een eerlijke prijs voor zijn koffie krijgt en dat de koffie met respect voor de natuur verbouwd is.

100% biologisch afbreekbare koffiecups

Over respect voor de natuur gesproken: alle cups van De Koffiejongens zijn 100% biologisch afbreekbaar. Na gebruik kun je de koffiecups bij het gft-afval gooien. Bij de afvalverwerking lossen de cups op. De koffie wordt samen met de bananenschillen en andere etensresten omgezet in super voedzame compost. Lekker bezig!

Ook proberen?

Op dekoffiejongens.nl probeer je nu 60 cups voor 13,95 euro. Niet alleen goed voor het milieu, ook goed voor je portemonnee dus.

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!