Zo’n slecht begin van de dag, dat overkwam De Koffiejongens ook iets te vaak. Daarom hebben ze er nu iets op gevonden: een abonnement op koffiecups. Precies afgestemd op jouw behoefte en bij jou thuis bezorgd. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken om jouw koffie in de ochtend!

Lekkere en eerlijke koffie

Of je nou kiest voor de straffe Ristretto, de soepele Lungo, of een van de drie andere smaken, je geniet altijd van de allerbeste, vers gebrande bonen. De koffie van De Koffiejongens is UTZ en/of Rainforest Alliance gecertificeerd. Zo weet je dat de boer een eerlijke prijs voor zijn koffie krijgt en dat de koffie met respect voor de natuur verbouwd is.

100% biologisch afbreekbare koffiecups

Over respect voor de natuur gesproken: alle cups van De Koffiejongens zijn 100% biologisch afbreekbaar. Na gebruik kun je de koffiecups bij het gft-afval gooien. Bij de afvalverwerking lossen de cups op. De koffie wordt samen met de bananenschillen en andere etensresten omgezet in super voedzame compost. Lekker bezig!

Ook proberen?

Op dekoffiejongens.nl probeer je nu 60 cups voor 13,95 euro. Niet alleen goed voor het milieu, ook goed voor je portemonnee dus.