
In het oktobernummer van foodies koken we met thee! Zoals deze heerlijke salade van bietjes, zeekraal en geitenkaas met een dressing van Japanse senchathee. Voor deze serie maakten we gebruik van het prachtige gestreepte Nordic Sea servies van Broste Copenhagen.
Lees verder na de advertentie
Dit servies van Scandinavisch design wordt per stuk handgemaakt van aardewerk en maakt deel uit van de Broste Classics collectie. Omdat het servies handgemaakt is variëren de kleuren per batch. De voorkomende tinten zijn grijs, grijsblauw en grijsgroen. Prachtig servies met een natuurlijke, verstilde en rustieke look! Prijzen vanaf 4,25 euro.
Kijk op www.homezy.nl voor meer info.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Buiten eten zonder gezoem? Zo houd je insecten op afstand

Koude pastasalade: dit zijn de lekkerste recepten voor warme dagen

Zo maak je de lekkerste lunch wraps zonder veel moeite

Van pittig tot zoet: dit zijn de lekkerste marinades voor bij de BBQ

Geen luchtje dit jaar: dit wil je vader écht voor vaderdag

Geslaagd? Serveer deze hapjes voor een onvergetelijk examenfeest

Lichte maaltijden voor het avondeten

5x recepten voor de lekkerste zomerse taarten
Redactie