
Lees verder na de advertentie
Je hoeft geen moeder te zijn om blij te worden van het nieuwe kookboek van Yvette van Boven, want het is gemaakt voor alle leeftijden en voor alle niveau’s. Of je nu veel of weinig ervaring hebt en veel of weinig tijd: Yvette heeft een lekker recept voor je. Het thema van het boek is ‘Home Made’, dus de dressing over je salade, de ketchup bij je krokante kip en het deeg van je pizza maak je met Yvette allemaal leker zelf. Dat is niet moeilijk, maar geeft wel heel veel voldoening. Of zoals Yvette zou zeggen: ‘Een immens trots gevoel’.
In foodies 6 (verschijnt op 19 mei) vind je een voorproefje van Home Made Basics Ʃn een interview met Yvette.
Midnight chicken
Lees verder na de advertentie
Dit boek is een hart onder de riem voor alle moeders die weleens moe zijn van het jassen oprapen van de grond of het rijden naar hockey- en voetbalclubs. Voor de moeders die na een lange dag op de bank ploffen met een glas wijn en zich opladen voor een nieuwe dag. Speciaal voor die momenten is dit boek. Ella Risbridger laat zien hoe troostend eten kan zijn en geeft recepten voor broodjes vissticks, gebraden kip uit de oven en een pizza met worst en bramen.

Lees verder na de advertentie

Welke moeder droomt er niet van lange tafels met familie en heel veel lekker eten? Dit boek doet je direct verlangen naar zomeravonden aan tafel. Bladeren door forest feast is alsof je je waant op de mooiste mediterrane locaties. En juist omdat reizen nu even niet gaat, is het zo fijn om het vakantiegevoel naar huis te halen. Met dit boek beleef je in 100 vegetarische recepten Frankrijk, Portugal, Spanje en Italiƫ in je eigen achtertuin.
Lees verder na de advertentie

Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel Ʃn lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghiās topchef is nĆŗ uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.


