
Lees verder na de advertentie
Je hoeft geen moeder te zijn om blij te worden van het nieuwe kookboek van Yvette van Boven, want het is gemaakt voor alle leeftijden en voor alle niveau’s. Of je nu veel of weinig ervaring hebt en veel of weinig tijd: Yvette heeft een lekker recept voor je. Het thema van het boek is ‘Home Made’, dus de dressing over je salade, de ketchup bij je krokante kip en het deeg van je pizza maak je met Yvette allemaal leker zelf. Dat is niet moeilijk, maar geeft wel heel veel voldoening. Of zoals Yvette zou zeggen: ‘Een immens trots gevoel’.
In foodies 6 (verschijnt op 19 mei) vind je een voorproefje van Home Made Basics én een interview met Yvette.
Midnight chicken
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Dit boek is een hart onder de riem voor alle moeders die weleens moe zijn van het jassen oprapen van de grond of het rijden naar hockey- en voetbalclubs. Voor de moeders die na een lange dag op de bank ploffen met een glas wijn en zich opladen voor een nieuwe dag. Speciaal voor die momenten is dit boek. Ella Risbridger laat zien hoe troostend eten kan zijn en geeft recepten voor broodjes vissticks, gebraden kip uit de oven en een pizza met worst en bramen.


Welke moeder droomt er niet van lange tafels met familie en heel veel lekker eten? Dit boek doet je direct verlangen naar zomeravonden aan tafel. Bladeren door forest feast is alsof je je waant op de mooiste mediterrane locaties. En juist omdat reizen nu even niet gaat, is het zo fijn om het vakantiegevoel naar huis te halen. Met dit boek beleef je in 100 vegetarische recepten Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië in je eigen achtertuin.

Onze tips

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je écht makkelijk en snel

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!

Zo combineer je eten met het juiste bier

Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar

Bakken in de airfryer: zo doe je dat!

Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.