Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Deze boeken geef je cadeau op moederdag

Deze boeken geef je cadeau op moederdag

Advertentie

Staat jouw moeder graag te kokkerellen? Als ze ten minste niet voor taxi-chauffeur, hotel of oppas aan het spelen is? Geef haar dan met Moederdag een mooi kookboek cadeau, om haar te bedanken voor alles dat ze voor je doet.

Home Made Basics

Je hoeft geen moeder te zijn om blij te worden van het nieuwe kookboek van Yvette van Boven, want het is gemaakt voor alle leeftijden en voor alle niveau’s. Of je nu veel of weinig ervaring hebt en veel of weinig tijd: Yvette heeft een lekker recept voor je. Het thema van het boek is ‘Home Made’, dus de dressing over je salade, de ketchup bij je krokante kip en het deeg van je pizza maak je met Yvette allemaal leker zelf. Dat is niet moeilijk, maar geeft wel heel veel voldoening. Of zoals Yvette zou zeggen: ‘Een immens trots gevoel’.

In foodies 6 (verschijnt op 19 mei) vind je een voorproefje van Home Made Basics én een interview met Yvette.

Midnight chicken

Dit boek is een hart onder de riem voor alle moeders die weleens moe zijn van het jassen oprapen van de grond of het rijden naar hockey- en voetbalclubs. Voor de moeders die na een lange dag op de bank ploffen met een glas wijn en zich opladen voor een nieuwe dag. Speciaal voor die momenten is dit boek. Ella Risbridger laat zien hoe troostend eten kan zijn en geeft recepten voor broodjes vissticks, gebraden kip uit de oven en een pizza met worst en bramen.

Midnight Chicken

Midnight Chicken

€ 29,99
Midnight Chicken

Het mediterrane forest feast kookboek

Welke moeder droomt er niet van lange tafels met familie en heel veel lekker eten? Dit boek doet je direct verlangen naar zomeravonden aan tafel. Bladeren door forest feast is alsof je je waant op de mooiste mediterrane locaties. En juist omdat reizen nu even niet gaat, is het zo fijn om het vakantiegevoel naar huis te halen. Met dit boek beleef je in 100 vegetarische recepten Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië in je eigen achtertuin.

 

 

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!