Advertentie
Home Made Basics
Je hoeft geen moeder te zijn om blij te worden van het nieuwe kookboek van Yvette van Boven, want het is gemaakt voor alle leeftijden en voor alle niveau’s. Of je nu veel of weinig ervaring hebt en veel of weinig tijd: Yvette heeft een lekker recept voor je. Het thema van het boek is ‘Home Made’, dus de dressing over je salade, de ketchup bij je krokante kip en het deeg van je pizza maak je met Yvette allemaal leker zelf. Dat is niet moeilijk, maar geeft wel heel veel voldoening. Of zoals Yvette zou zeggen: ‘Een immens trots gevoel’.
In foodies 6 (verschijnt op 19 mei) vind je een voorproefje van Home Made Basics én een interview met Yvette.
Midnight chicken
Dit boek is een hart onder de riem voor alle moeders die weleens moe zijn van het jassen oprapen van de grond of het rijden naar hockey- en voetbalclubs. Voor de moeders die na een lange dag op de bank ploffen met een glas wijn en zich opladen voor een nieuwe dag. Speciaal voor die momenten is dit boek. Ella Risbridger laat zien hoe troostend eten kan zijn en geeft recepten voor broodjes vissticks, gebraden kip uit de oven en een pizza met worst en bramen.
Het mediterrane forest feast kookboek
Welke moeder droomt er niet van lange tafels met familie en heel veel lekker eten? Dit boek doet je direct verlangen naar zomeravonden aan tafel. Bladeren door forest feast is alsof je je waant op de mooiste mediterrane locaties. En juist omdat reizen nu even niet gaat, is het zo fijn om het vakantiegevoel naar huis te halen. Met dit boek beleef je in 100 vegetarische recepten Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië in je eigen achtertuin.
Onze tips
Foodies boekenclub: “Groentefeest” van Sidney Schutte
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Foodies boekenclub: “Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok”
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Earth’s Own Cuisine”
Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”
Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub
Foodies boekenclub: “Verrot lekker desembrood” van Christian Weij
Foodies boekenclub: “Chin. Ind. Rest. Kookboek”
Dit zijn de beste Aziatische kookboeken
Foodies boekenclub: “Groenvoer” van Tobias Camman
Foodies boekenclub: “The Curry Guy Thai”
Foodies boekenclub: “Kin Thai”
Foodies boekenclub: “Boergondisch”
Foodies boekenclub: “Vega India”
Foodies boekenclub: “Italopop”
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.