Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
winactie Homakase

GEWONNEN: 2x het boek Homakase van Oof Verschuren

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het is eindelijk zover, het langverwachte boek van Oof Verschuren ligt in de boekhandels. De afgelopen jaren dook Oof volledig in de wereld van sushi. Niet de sushi die wij kennen van all you can eat restaurants - nee - échte sushi. Het boek is niet alleen prachtig van opmaak, het bevat ook nog eens een schat aan informatie en recepten. Speciaal voor jullie mogen we twee boeken weggeven!

Homakase

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan u over (chef)’. De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor hen kiest. In ‘Homakase’ hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, homemade dus. Maak nu kans op ‘Homakase’ met onze winactie!

Fotograaf Oof Verschuren (o.a. bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto laat hij zien hoe je op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij jou aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig in welk seizoen. Dat is ook het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en seizoensgebonden.

Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginnende of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

Winactie Homakase

Foodies mag speciaal voor jullie twee boeken weggeven! En geloof ons, dit boek wil je in je verzameling opnemen. Is het niet voor de prachtige stap-voor-stap recepten, dan is het wel voor het geweldige beeldmateriaal en de vele informatie over sushi. Kortom, dit boek is een must voor elke thuiskok. Doe mee met de winactie en win ‘Homakase’ van Oof Verschuren!

De winactie voor ‘Homakase’ loopt tot 7 september 2021, meedoen is gratis. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. Over de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

(winactie gesloten)

Kan je niet wachten?

Uiteraard is het boek ook bij ons te bestellen. Zo weet je zeker dat je ‘m als eerste in huis hebt!

Homakase

€ 38,99
winactie Homakase

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!